Patissier

Wij zoeken per direct een patissier voor ‘bij Robèrt’, het bedrijf van Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven en zijn partner Pirjo de Winkel in Oisterwijk.
Coverafbeelding voor

wie zoeken wij?

Om samen te kunnen bouwen aan onze groei, vinden we het belangrijk dat je, op je eigen manier, past in ons team:

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot banketbakker of patissier.
  • Je bent gewend om alles zelf te maken; wij gebruiken geen make-off- of bake-offproducten.
  • Je loopt voorop wat betreft vakkennis en wilt altijd het nieuwste leren.
  • Je geniet ervan om mensen een goed gevoel te geven, of dat nu is door de lekkerste en mooiste producten te maken of door je grootste glimlach op te zetten.
  • Je weet van aanpakken en laat je niet afleiden door de waan van de dag, die soms hectisch en veeleisend kan zijn.
  • Wij geven je veel vrijheid in je werk en ontwikkeling en je vindt het niet meer dan logisch dat we in ruil daarvoor verwachten dat je hierin je verantwoordelijkheid neemt.
  • Je vindt het leuk om deel uit te maken van een ambitieus en gepassioneerd team en bent daarin loyaal, betrouwbaar en flexibel. Oftewel: we kunnen op je rekenen – en jij op ons.
  • Wij zijn een bedrijf in groei. Je kijkt net als wij uit naar alle gave dingen die nog gaan komen en kunt het geduld opbrengen om hiernaartoe te werken, ook al gaat dat soms met vallen en opstaan. En ook niet onbelangrijk: we kunnen samen lachen om onze leermomenten én onze successen vieren.

wat ga je doen?

Als patissier bij Robèrt draai je allround mee in de patisserie: samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de productie van al onze ambachtelijke producten. We werken met grondstoffen van de hoogste kwaliteit en streven continu naar vernieuwing, zowel vaktechnisch als op het gebied van smaken en presentatie. Door ons uitgebreide assortiment en de brede
aanwezigheid van kennis en vakmanschap, is geen dag hetzelfde en valt er altijd iets te leren. We nodigen je uit om creativiteit en initiatief te tonen en gaan samen voor een volgende stap in
je ontwikkeling.

Ons bedrijf is open van maandag tot en met zondag. Alles dagen van de week zijn dan ook werkdagen. Op welke dagen je werkt, bepalen we in overleg. Hierbij wisselen jij en je collega’s de weekenddagen zoveel mogelijk af.

salaris

Wij vallen onder de bakkers-cao en houden ons aan de daarbij horende loonschalen.

bij robèrt in ’t kort

‘bij Robèrt’ bieden we onze gasten een complete beleving van het bakkersvak:

  • In onze open bakkerij zien zij ‘live’ hoe de boulangers, patissiers en chocolatiers onze ambachtelijke bakkersproducten maken.
  • In onze winkel kunnen zij al onze huisgemaakte producten kopen.
  • In onze B’academie kunnen zij in de leer bij ons cursusteam.
  • Bij onze horecalocatie De Kazerne kunnen zij genieten van high teas en andere arrangementen.
  • Via onze webshop, ons magazine en ons online inspiratieplatform brengen we ons ambacht in toenemende mate bij de mensen thuis.

waarom werken bij robèrt?

Als werknemer van bij Robèrt krijg je een basisplek in het team van de meest Meesterlijke bakker van Nederland. Hoe verschillend ook, samen vieren we het bakkersambacht en het goede leven – en werken we vooral knetterhard om zoveel mogelijk mensen daarvan te laten meegenieten. Met jouw kwaliteiten lever je op je eigen manier een bijdrage aan de allround beleving van het bakkersvak die wij onze gasten bieden. Uniek in Nederland.

Plus:

  • De kans om onderdeel uit te maken van een bedrijf en merk in groei.
  • 200 vakantie-uren op basis van een fulltime dienstverband (40 uur).
  • De mogelijkheid om op verschillende plekken in het bedrijf een leerzame dag mee te lopen.
  • Altijd het lekkerste brood en gebak binnen handbereik, mét smakelijke personeelskorting.
  • Naar je werk in de inspirerende omgeving van de monumentale leerfabriek van Oisterwijk, een plek waar ambacht, moderne techniek en creativiteit samenkomen.
  • Iedere maand een borrel met bites uit eigen bakkerij om ook eens níét over werk te praten met je collega’s.

ben jij dé patissier die we zoeken?

Word jij er net zo enthousiast van als wij om onze gasten blij te maken met de lekkerste patisserie? Dan gaan we graag met je in gesprek! Solliciteer via het formulier hieronder en wie weet zien we je binnenkort bij een kennismakingsgesprek.

Solliciteer nu op deze vacature

Leuk dat je ons team wilt versterken! Vul het formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Op zoek naar iets anders

Thumbnail voor Bakker / docent B’academie

Bakker / docent B’academie

Fulltime/parttime/freelance/zzp
Ben jij een brood- of banketbakker met een liefde voor het overbrengen van kennis en bij voorkeur didactische skills? Sluit aan bij ons docententeam!
Thumbnail voor Allround runners

Allround runners

Bijbaan
Van het inpakken van de lekkerste koekjes tot het maken van heerlijke koffie in De Kazerne en assisteren bij onze cursussen: jij doet dit allemaal met een lach.
Thumbnail voor Assistent-restaurantmanager (daghoreca)

Assistent-restaurantmanager (daghoreca)

32-40 uur
Jij weet wat échte gastvrijheid is en laat je niet van je stuk brengen door de hectische en veeleisende waan van de dag. Handen uit de mouwen!