Ontbijt- en lunchkok
Wie zijn wij?
De meeste mensen kennen ons van onze winkel bij Robèrt waar we onze gasten een complete beleving van het bakkersvak bieden:
- In onze open bakkerij zien zij ‘live’ hoe de boulangers, patissiers en chocolatiers onze ambachtelijke bakkersproducten maken.
- In de winkel kunnen gasten al onze huisgemaakte lekkernijen kopen.
- In onze B’academie leren gasten taarten, brood en gebak maken van ons cursusteam.
Onze lunchroom De Kazerne is hier het verlengstuk van: hier laten we onze gasten genieten van échte gastvrijheid, met liefde bereide gerechten en lekkers uit eigen bakkerij (ontbijt, lunch, high tea, borrel).
Waarom werken bij De Kazerne?
Als werknemer van De Kazerne krijg je een basisplek in het team van de meest Meesterlijke bakker van Nederland. Dat team verenigt allerlei takken van sport: van bakkers en koks tot horecakanjers en kantoorkanonnen. Hoe verschillend ook, samen vieren we het bakkersambacht en het goede leven – en werken we vooral knetterhard om zoveel mogelijk mensen daarvan mee te laten genieten.
Als ontbijt- en lunchkok in de De Kazerne bereid je volledig zelfstandig Morning Coffees, lunches, high tea’s en borrelplanken. Onze openingstijden zijn van 9.00 tot 17.30 uur, dus je bent altijd in de avonden vrij!
Wie zoeken wij?
- Je hebt een passie voor gastvrijheid en legt onze gasten in de watten met heerlijke gerechten.
- Je bent in staat vooruit te kijken, zorgt voor goede mise en place, en kunt hier zelfstandig op inspelen.
- Je weet van aanpakken en laat je niet afleiden door de waan van de dag, die soms hectisch en veeleisend kan zijn.
En zakelijk/praktisch dan?
- Je hebt een koksopleiding met minimaal 2 jaar zelfstandige ervaring in een horecakeuken.
- Je bent een doener en houdt van aanpakken.
- Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar (waarvan één weekenddag per week). Meer uren werken (tot een max van 36 uur per week) behoort ook tot de mogelijkheden.
Arbeidsvoorwaarden
Je ontvangt een uitstekend salaris, volledig afgestemd op jouw kwaliteiten en toegevoegde waarde als ontbijt- en lunchkok.
Naast een aantrekkelijk salaris bieden we je de volgende voordelen:
- Vakantiedagen: geniet van 25 vakantiedagen (bij een 40-urige werkweek).
- Vakantiegeld: ontvang 8% vakantiegeld om je vakantieplannen nog leuker te maken.
- Fijne werktijden: we werken tussen 9.00 en 17.30 uur, je hebt dus altijd de avonden vrij.
- Smaakvolle omgeving: als collega krijg je 25% korting op het lekkerste gebak en brood uit onze eigen winkel.
- Abonnement: als medewerker krijg je meteen een lidmaatschap op ons baktijdschrift Meesterlijk magazine en het bijbehorende online bakplatform.
- Persoonlijke ontwikkeling: Binnen ons team draait het om kwaliteit en ambacht. Jij krijgt daarin de ruimte om zelf je eigen groeipad vorm te geven.
- Sterke start: je krijgt van ons een goed inwerktraject zodat je snel lekker kunt werken maar je je ook snel thuis voelt binnen ons team.
- Gezelligheid: uiteraard ben je van harte welkom op onze maandelijkse borrel met alle collega’s van De Kazerne en Bij Robèrt.
- CAO: uiteraard volgen wij de horeca-cao.
Wil je solliciteren?
Word jij er net zo enthousiast van om onze gasten een bourgondische en gastvrije ervaring te bieden als wij? Dan gaan we graag met je in gesprek! Solliciteer via het formulier met je cv en motivatie.
Meer weten?
- Wil je meer informatie over deze functie als ontbijt- en lunchkok? Neem contact op met Vicky den Bleker, vicky@bijrobert.nl.
- Alles over ons bedrijf lees je op www.bijrobert.nl. En proef vooral even de sfeer door de video te bekijken!
Solliciteer nu op deze vacature
Leuk dat je ons team wilt versterken! Vul het formulier in.
"*" geeft vereiste velden aan