HomeWerken bijOnline redacteur met social skills

Online redacteur met social skills

Online zoveel mogelijk mensen inspireren met het beste van de bakkerij: dat is wat je gaat doen als online redacteur op de redactie van Meesterlijk van Robèrt. Volg jij alle trends op het gebied van food, bakken en socials? Ben je zorgvuldig en creatief én heb je een onfeilbaar gevoel voor tekst en beeld? Dan is dit de baan voor jou.
Coverafbeelding voor

wat ga je doen?

Als online redacteur bedenk en maak je content voor de bezoekers en members van Meesterlijk van Robèrt, ons inspiratieplatform voor thuisbakkers. Van snelle baktips tot smakelijke achtergrondartikelen en interviews. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de content op onze social kanalen en alle interactie met volgers die daaruit voorkomt. Je ondersteunt bij de invulling van de contentkalender, bruist van initiatief en ideeën en bewaakt je eigen planning. Dit alles doe je in nauwe samenwerking met de rest van de online redactie en in lijn met onze huisstijl en tone of voice.

wie zoeken wij?

 • Je hebt een hbo- of wo-diploma op het gebied van journalistiek of communicatie en minimaal één jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je weet feilloos de weg in het landschap van social media (TikTok, Instagram, Facebook, LinkedIn) en weet huidige en nieuwe volgers aan ons te binden met smakelijk beeld en pakkende captions.
 • Je hebt kennis van SEO, WordPress, MailChimp en planningstools voor social media. Affiniteit met video(productie) en editingprogramma’s is een pre.
 • Je hebt uitstekend gevoel voor taal en (online) tekst en schrijft foutloos Nederlands. Daarbij heb je ook gevoel voor tone of voice en doelgroepgericht schrijven: we hoeven jou niet uit te leggen dat een post op Facebook of TikTok om een andere benadering vraagt.  
 • Je bent initiatiefrijk en creatief in het bedenken van onderwerpen en kritisch en nauwkeurig in de uitvoering.
 • Je bent flexibel en kunt goed omgaan met een dynamische werkdruk en deadlines.
 • Je hebt affiniteit met bakken.
 • Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit en bent bereid ook buiten kantooruren af en toe in te loggen om iets te posten of reacties te monitoren.
 • Je woont op maximaal 50 kilometer afstand van Oisterwijk. Omdat je voor de uitvoering van je taken regelmatig moet overleggen met de bakkers, zul je voornamelijk op kantoor werken.

waarom werken bij robèrt?

Als werknemer van bij Robèrt krijg je een basisplek in het team van de meest Meesterlijke bakker van Nederland: Robèrt van Beckhoven. Samen vieren we het bakkersambacht en het goede leven – en werken we knetterhard om zoveel mogelijk mensen daarvan te laten meegenieten. Met jouw kwaliteiten lever je op je eigen manier een bijdrage aan de allround beleving van het bakkersvak die wij onze gasten en members bieden. Uniek in Nederland.

salaris

Min. €2500 – max. €3000 per maand (bruto) op basis van 40 uur per week, afhankelijk van je competenties en ervaring.

Extra’s

 • 200 vakantie-uren op basis van een fulltime dienstverband (40 uur).
 • 25% korting op het lekkerste brood en gebak van Nederland.
 • Een abonnement op ons magazine en online inspiratieplatform zolang je in dienst bent.
 • De mogelijkheid om op verschillende plekken in het bedrijf een leerzame dag mee te lopen.
 • Werken in de inspirerende omgeving van de monumentale leerfabriek van Oisterwijk, een plek waar ambacht, moderne techniek en creativiteit samenkomen.
 • Iedere maand een ongedwongen personeelsborrel met bites uit de bakkerij, om ook eens níét over werk te praten met je collega’s.

bij Robèrt in ’t kort

bij Robèrt’ bieden we onze gasten een complete beleving van het bakkersvak:

 • In onze open bakkerij zien zij ‘live’ hoe de boulangers, patissiers en chocolatiers onze ambachtelijke bakkersproducten maken.
 • In de winkel kunnen zij al onze huisgemaakte producten kopen.
 • In onze B’academie kunnen zij in de leer bij ons cursusteam.
 • Via onze webshop, magazine en online inspiratieplatform brengen we ons ambacht in toenemende mate bij de mensen thuis.

ben jij dé online topper die we zoeken?

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Solliciteer via het formulier hieronder of stuur een mail met je cv, motivatie en een aantal voorbeelden van je werk (minimaal één geslaagde social post en een online artikel). Wie weet zien we je dan binnenkort bij een kennismakingsgesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu op deze vacature

Leuk dat je ons team wilt versterken! Vul het formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Op zoek naar iets anders

Thumbnail voor Allround communicatiemedewerker (medior)

Allround communicatiemedewerker (medior)

24 uur
Op zoek naar een afwisselende communicatiefunctie? Ben je proactief, creatief en nauwkeurig en heb je veel gevoel voor taal, tekst en beeld? Zoom dan eens in op deze vacature!
Thumbnail voor Medewerker bediening horeca

Medewerker bediening horeca

Bijbaan
Als medewerker bediening bij De Kazerne maak je mensen blij met heel veel lekkers uit de bakkerij. De lekkerste bijbaan die je je kunt wensen!
Thumbnail voor Schoonmaak- en inpakmedewerker

Schoonmaak- en inpakmedewerker

20-40
Proactieve schoonmaak- en inpakmedewerker gezocht die flink van aanpakken weet.