HomeWerken bijOndersteunend medewerker met coördinerende taken B’academie

Ondersteunend medewerker met coördinerende taken B’academie

De B’academie van Robèrt staat in het teken van brood-, patisserie- en themacursussen voor (thuis)bakkers die (beter) willen leren bakken en professionals die hun vakkennis willen aanscherpen. Voor dit onderdeel van ons bedrijf zoeken we een collega om alles rondom de cursussen in goede banen te leiden. In deze veelzijdige functie houd je je bezig met de planning en facilitaire en administratieve taken. Daarbij draai je zelf ook minimaal één dag per week mee met onze cursussen.
Coverafbeelding voor

wie zoeken wij?

We zoeken een zelfstandig werkende, communicatieve collega die houdt van aanpakken en zich graag ergens in vastbijt.

 • Je hebt mbo+ werk- en denkniveau en enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent communicatief vaardig, werkt zelfstandig en neemt initiatief. Je kunt prioriteiten stellen, bent assertief en een echte aanpakker.
 • Je hebt affiniteit met food, bakken en de wereld van de bakkerij.
 • Je woont op maximaal 35 kilometer afstand van Oisterwijk.

wat ga je doen?

Als ondersteunend medewerker werk je onder de teamleider van de B’academie. Je voert ondersteunende werkzaamheden uit tijdens cursussen. Daarnaast voer je diverse coördinerende taken uit en ben je het aanspreekpunt voor de overige medewerkers en docenten van de B’academie als het gaat om planning en administratieve zaken.

Ondersteuning bij cursussen
Je draait minimaal één dag per week mee als ondersteunend medewerker tijdens cursussen. Je voert voorbereidende werkzaamheden uit voor aanvang van de cursus, zoals grondstoffen afwegen. Je ontvangt de cursisten met koffie/thee en lekkers uit eigen bakkerij, voorziet hen gedurende de cursus van drankjes en verzorgt inbegrepen lunches en/of afsluitende borrels. Tijdens en na afloop van de cursus zorg je dat de cursusruimte er picobello bij staat (opruimen, afwassen, schoonmaken).

Facilitaire taken
Jij zorgt dat we alles in huis hebben om onze cursussen vlekkeloos te draaien. Je plaatst bestellingen voor ingrediënten en benodigdheden en bent scherp op de actualiteit en voorraad van het studiemateriaal. Daarnaast zorg je voor (het uitbesteden van) het onderhoud van de materialen en apparatuur die tijdens cursussen worden gebruikt, en de administratie die daarbij komt kijken.

Planning en administratieve taken
Je verzorgt de cursusagenda en bemensing van de B’academie (roosters). Je houdt de inschrijvingen nauwlettend in het oog, je onderhoudt de communicatie met (potentiële) cursisten en ondersteunt bij het bijhouden van de actuele cursusinformatie op de website.

salaris

Min. € 2200 – max. € 2400 per maand (bruto), op basis van 40 uur per week.

bij robèrt in ’t kort

‘bij Robèrt’ bieden we onze gasten een complete beleving van het bakkersvak:

 • In onze open bakkerij zien zij ‘live’ hoe de boulangers, patissiers en chocolatiers onze ambachtelijke bakkersproducten maken.
 • In onze winkel kunnen zij al onze huisgemaakte producten kopen.
 • In onze B’academie kunnen zij in de leer bij ons cursusteam.
 • Via onze webshop, ons magazine en ons online inspiratieplatform brengen we ons ambacht in toenemende mate bij de mensen thuis.

waarom werken bij robèrt?

Als werknemer van bij Robèrt krijg je een basisplek in het team van de meest Meesterlijke bakker van Nederland. Hoe verschillend ook, samen vieren we het bakkersambacht en het goede leven – en werken we vooral knetterhard om zoveel mogelijk mensen daarvan te laten meegenieten. Met jouw kwaliteiten lever je op je eigen manier een bijdrage aan de allround beleving van het bakkersvak die wij onze gasten bieden. Uniek in Nederland.

Plus:

 • De kans om onderdeel uit te maken van een bedrijf en merk in groei.
 • 200 vakantie-uren op basis van een fulltime dienstverband (40 uur).
 • De mogelijkheid om op verschillende plekken in het bedrijf een leerzame dag mee te lopen.
 • Altijd het lekkerste brood en gebak binnen handbereik, mét smakelijke personeelskorting.
 • Naar je werk in de inspirerende omgeving van de monumentale leerfabriek van Oisterwijk, een plek waar ambacht, moderne techniek en creativiteit samenkomen.
 • Iedere maand een borrel met bites uit eigen bakkerij om ook eens níét over werk te praten met je collega’s.

ben jij dé collega die we zoeken?

Word jij er net zo enthousiast van als wij om onze cursisten onbezorgde lesdagen te bezorgen? Solliciteer via het formulier hieronder en wie weet zien we je binnenkort bij een kennismakingsgesprek.

Solliciteer nu op deze vacature

Leuk dat je ons team wilt versterken! Vul het formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Op zoek naar iets anders