HomeWerken bijMedewerker bediening De Kazerne (daghoreca)

Medewerker bediening De Kazerne (daghoreca)

Van het voorbereiden van een luxe lunch tot het maken van heerlijke koffie in De Kazerne: jij doet dit allemaal met een lach. Neem jij gasten met een glimlach mee in onze wereld? En verras jij hen graag door net dat stapje extra te zetten? Solliciteer dan op deze afwisselende functie, waarbij geen dag hetzelfde is.
Coverafbeelding voor

wie zoeken wij?

 • Je bent minimaal 16 jaar. Je bent gastgericht en representatief. Horeca-ervaring is een pre.
 • Je hebt een flexibele instelling met betrekking tot uren en werkzaamheden.
 • Je weet van aanpakken en laat je niet afleiden door de waan van de dag, die soms hectisch en veeleisend kan zijn.
 • Je hebt interesse in en basiskennis over food en ‘de bakkerij’, of bent in ieder geval bereid om hier meer over te leren.
 • Je vindt het leuk om deel uit te maken van een ambitieus en gepassioneerd team. Je bent daarin loyaal, betrouwbaar en flexibel. Oftewel: we kunnen op je rekenen, zoals jij dat op ons kunt.
 • Je woont op maximaal 50 kilometer afstand van Oisterwijk.

wat ga je doen?

In het kort: zoveel mogelijk mensen laten genieten van gastvrijheid en arrangementen uit eigen bakkerij en patisserie!

 • Je draait allround mee in de bediening en zorgt dat onze arrangementen piekfijn worden uitgeserveerd. Je ondersteunt bij de finishing touch door de gerechten af te werken en klaar te zetten (keukenervaring is geen vereiste). Ook schoonmaakwerkzaamheden en afwas behoren tot je taken.
 • Je hebt er zichtbaar plezier in om onze gasten mee te nemen in onze bakkerswereld. Je zorgt dat ze zich direct gezien en welkom voelen én dat gevoel nog lang vasthouden.
 • Je zorgt samen met de rest van het team voor een vlekkeloos verloop van de dag: je bent een aanspreekpunt voor de gasten, hebt oog voor hun (onuitgesproken) behoeften en draagt zo je eigen steentje bij aan een onvergetelijke bourgondische ervaring.
 • Je zorgt dat je op de hoogte bent van onze producten en de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf, zodat je vragen van gasten hierover zonder problemen kunt beantwoorden.
 • Je hebt een commerciële inslag of wilt hier graag meer over leren: hoe kun je mensen verrassen met net dat beetje extra voor een bijzondere ervaring én meer omzet?

werktijden

De Kazerne is geopend van woensdag tot en met zondag, met werktijden tussen 09.00-18.00 uur. Op termijn is uitbreiding van openingsdagen mogelijk, net als zo nu en dan feesten en partijen in de avonden. Werkdagen en -tijden stemmen we af in overleg.

We zijn een seizoensbedrijf, wat betekent dat we ook op de meeste feestdagen geopend zijn. Bereidheid om ook op een aantal van die dagen te werken is een must. Gelukkig zijn dat ook de leukste dagen om te werken!

salaris

Wij vallen onder de horeca-cao en houden ons aan de daarbij horende loonschalen.

BIJ ROBÈRT IN ’T KORT

‘bij Robèrt’ bieden we onze gasten een complete beleving van het bakkersvak:

 • In onze open bakkerij zien zij ‘live’ hoe de boulangers, patissiers en chocolatiers onze ambachtelijke bakkersproducten maken.
 • In onze winkel kunnen zij al onze huisgemaakte producten kopen.
 • In onze B’academie kunnen zij in de leer bij ons cursusteam.
 • Via onze webshop, ons magazine en ons online inspiratieplatform brengen we ons ambacht in toenemende mate bij de mensen thuis.

WAAROM WERKEN BIJ ROBÈRT?

Als werknemer van bij Robèrt krijg je een basisplek in het team van de meest Meesterlijke bakker van Nederland. Hoe verschillend ook, samen vieren we het bakkersambacht en het goede leven – en werken we vooral knetterhard om zoveel mogelijk mensen daarvan te laten meegenieten. Met jouw kwaliteiten lever je op je eigen manier een bijdrage aan de allround beleving van het bakkersvak die wij onze gasten bieden. Uniek in Nederland.

Plus:

 • De kans om onderdeel uit te maken van een bedrijf en merk in groei.
 • 200 vakantie-uren op basis van een fulltime dienstverband (40 uur).
 • De mogelijkheid om op verschillende plekken in het bedrijf een leerzame dag mee te lopen.
 • Altijd het lekkerste brood en gebak binnen handbereik, mét smakelijke personeelskorting.
 • Naar je werk in de inspirerende omgeving van de monumentale leerfabriek van Oisterwijk, een plek waar ambacht, moderne techniek en creativiteit samenkomen.
 • Iedere maand een borrel met bites uit eigen bakkerij om ook eens níét over werk te praten met je collega’s.

BEN JIJ DÉ HORECAKANJER DIE WE ZOEKEN?

Word jij er net zo enthousiast van als wij om onze gasten te verblijden met échte gastvrijheid en lekkers uit eigen bakkerij? Solliciteer via het formulier hieronder en wie weet zien we je binnenkort bij een kennismakingsgesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteer nu op deze vacature

Leuk dat je ons team wilt versterken! Vul het formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Op zoek naar iets anders

Thumbnail voor Allround communicatiemedewerker (medior)

Allround communicatiemedewerker (medior)

24 uur
Op zoek naar een afwisselende communicatiefunctie? Ben je proactief, creatief en nauwkeurig en heb je veel gevoel voor taal, tekst en beeld? Zoom dan eens in op deze vacature!
Thumbnail voor Online redacteur met social skills

Online redacteur met social skills

24-32 uur
Volg jij alle trends op het gebied van food, bakken en socials? Ben je zorgvuldig en creatief én heb je gevoel voor tekst en beeld? Dan is dit de baan voor jou.
Thumbnail voor Medewerker bediening horeca

Medewerker bediening horeca

Bijbaan
Als medewerker bediening bij De Kazerne maak je mensen blij met heel veel lekkers uit de bakkerij. De lekkerste bijbaan die je je kunt wensen!