Junior redacteur

wie zoeken wij?
- Je hebt hbo- of wo-werk- en denkniveau, en een diploma op het gebied van journalistiek of communicatie.
- Je hebt uitstekende taal- en schrijfvaardigheden; je begrijpt waarom een pakkende kop belangrijk is en we hoeven je niet uit te leggen hoe ’t kofschip werkt. Clichés zijn jouw eer te na: je gaat voor creatieve, pakkende teksten.
- Je hebt ervaring met WordPress en bent bekend met SEO.
- Je werkt nauwkeurig en zorgvuldig en raakt niet in paniek van deadlines.
- Je bent proactief, hebt een hands-on werkmentaliteit en denkt altijd een stap vooruit.
- Je bent zelfredzaam en kunt goed zelfstandig werken. Je weet daarbij perfect prioriteiten te stellen.
- Je bent gek op alles wat met lekker eten te maken heeft en volgt de nieuwste culinaire ontwikkelingen en trends.
- Je woont op maximaal 50 kilometer afstand van Oisterwijk.
wat ga je doen?
Als junior redacteur werk je mee op onze redactie om zoveel mogelijk mensen te inspireren met het beste van de bakkerij. Je schrijft smakelijke (SEO-)artikelen voor ons online platform
www.meesterlijkvanrobert.nl, waarvoor je zelf informatie verzamelt en interviews houdt. Je maakt nieuwsbrieven, zet artikelen en recepten klaar voor publicatie en denkt mee over onderwerpen en invalshoeken.
Daarnaast ondersteun je de redactie van ons magazine Meesterlijk door teksten te schrijven voor rubrieken en vooronderzoek te doen voor grotere artikelen. Je ondersteunt bij de invulling en uitvoering van de contentkalender, bruist van initiatief en ideeën en bewaakt je eigen planning. Dit alles doe je in nauwe samenwerking met je collega’s van het communicatieteam en in lijn met onze huisstijl en tone of voice. We nemen je mee in het reilen en zeilen van de redactie en bieden je de kans om te laten zien wat je kunt en in de praktijk brede ervaring op te doen.
salaris
Min. € 2100 – max. € 2300 per maand (bruto), op basis van 40 uur per week.
bij robèrt in ’t kort
‘bij Robèrt’ bieden we onze gasten een complete beleving van het bakkersvak:
- In onze open bakkerij zien zij ‘live’ hoe de boulangers, patissiers en chocolatiers onze ambachtelijke bakkersproducten maken.
- In onze winkel kunnen zij al onze huisgemaakte producten kopen.
- In onze B’academie kunnen zij in de leer bij ons cursusteam.
- Via onze webshop, ons magazine en ons online inspiratieplatform brengen we ons ambacht in toenemende mate bij de mensen thuis.
waarom werken bij robèrt?
Als werknemer van bij Robèrt krijg je een basisplek in het team van de meest Meesterlijke bakker van Nederland. Hoe verschillend ook, samen vieren we het bakkersambacht en het goede leven – en werken we vooral knetterhard om zoveel mogelijk mensen daarvan te laten meegenieten. Met jouw kwaliteiten lever je op je eigen manier een bijdrage aan de allround beleving van het bakkersvak die wij onze gasten bieden. Uniek in Nederland.
Plus:
- De kans om onderdeel uit te maken van een bedrijf en merk in groei.
- 200 vakantie-uren op basis van een fulltime dienstverband (40 uur).
- De mogelijkheid om op verschillende plekken in het bedrijf een leerzame dag mee te lopen.
- Altijd het lekkerste brood en gebak binnen handbereik, mét smakelijke personeelskorting.
- Naar je werk in de inspirerende omgeving van de monumentale leerfabriek van Oisterwijk, een plek waar ambacht, moderne techniek en creativiteit samenkomen.
- Iedere maand een borrel met bites uit eigen bakkerij om ook eens níét over werk te praten met je collega’s.
ben jij dé junior redacteur die we zoeken?
Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Solliciteer via het formulier hieronder en wie weet zien we je binnenkort bij een kennismakingsgesprek.
Solliciteer nu op deze vacature
Leuk dat je ons team wilt versterken! Vul het formulier in.
"*" geeft vereiste velden aan
Op zoek naar iets anders

Culinair redacteur

Allround runners
