HomeWerken bijCoördinator B’academie

Coördinator B’academie

De B’academie van Robèrt staat in het teken van brood-, patisserie- en themacursussen voor (thuis)bakkers die (beter) willen leren bakken en professionals die hun vakkennis willen aanscherpen. Voor dit onderdeel van ons bedrijf zoeken we een coördinator om alles rondom de cursussen in goede banen te leiden. In deze veelzijdige functie houd je je bezig met planningen, logistieke, facilitaire, commerciële en administratieve taken. Daarbij draai je zelf ook een dag per week mee met onze cursussen.
Coverafbeelding voor

wie zoeken wij?

We zoeken een zelfstandig werkende, communicatieve coördinator die houdt van aanpakken en zich graag ergens in vastbijt.

 • Je hebt mbo+ werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent communicatief vaardig, werkt zelfstandig en neemt initiatief. Je kunt prioriteiten stellen, bent assertief en een echte aanpakker.
 • Je bent in staat om namens een merk op te treden en daarbij onze bedrijfswaarden zo goed mogelijk uit te dragen.
 • Je hebt affiniteit met food, bakken en de wereld van de bakkerij.
 • Je woont op maximaal 50 kilometer afstand van Oisterwijk.

wat ga je doen?

Je verzorgt de planning en bemensing van de B’academie, de benodigdheden voor de cursussen, het onderhoud van de materialen en apparatuur en de administratie die bij deze werkzaamheden komt kijken. Daarnaast vind je het leuk om commercieel mee te denken over bakpakketten voor thuisbakkers en cursisten. Je bent het aanspreekpunt voor de ondersteunend medewerkers en docenten van de B’academie, plaatst bestellingen voor de cursusbenodigdheden, bent scherp op de actualiteit en voorraad van het cursusmateriaal en houdt de inschrijvingen nauwlettend in het oog. Als hier actie op ondernomen moet worden, schakel je soepel met de collega’s van het communicatieteam. Daarnaast onderhoud je de communicatie met (potentiële) cursisten en verzorg je de cursusinformatie op de website. Naast doordeweekse dagen ben je vier weekenddagen per maand beschikbaar.

salaris

Min. € 2200 – Max. € 2800 per maand (bruto), op basis van 40 uur per week.

bij robèrt in ’t kort

‘bij Robèrt’ bieden we onze gasten een complete beleving van het bakkersvak:

 • In onze open bakkerij zien zij ‘live’ hoe de boulangers, patissiers en chocolatiers onze ambachtelijke bakkersproducten maken.
 • In onze winkel kunnen zij al onze huisgemaakte producten kopen.
 • In onze B’academie kunnen zij in de leer bij ons cursusteam.
 • Via onze webshop, ons magazine en ons online inspiratieplatform brengen we ons ambacht in toenemende mate bij de mensen thuis.

waarom werken bij robèrt?

Als werknemer van bij Robèrt krijg je een basisplek in het team van de meest Meesterlijke bakker van Nederland. Hoe verschillend ook, samen vieren we het bakkersambacht en het goede leven – en werken we vooral knetterhard om zoveel mogelijk mensen daarvan te laten meegenieten. Met jouw kwaliteiten lever je op je eigen manier een bijdrage aan de allround beleving van het bakkersvak die wij onze gasten bieden. Uniek in Nederland.

Plus:

 • De kans om onderdeel uit te maken van een bedrijf en merk in groei.
 • 200 vakantie-uren op basis van een fulltime dienstverband (40 uur).
 • De mogelijkheid om op verschillende plekken in het bedrijf een leerzame dag mee te lopen.
 • Altijd het lekkerste brood en gebak binnen handbereik, mét smakelijke personeelskorting.
 • Naar je werk in de inspirerende omgeving van de monumentale leerfabriek van Oisterwijk, een plek waar ambacht, moderne techniek en creativiteit samenkomen.
 • Iedere maand een borrel met bites uit eigen bakkerij om ook eens níét over werk te praten met je collega’s.

ben jij dé coördinator die we zoeken?

Word jij er net zo enthousiast van als wij om onze cursisten onbezorgde lesdagen te bezorgen? Solliciteer via het formulier hieronder en wie weet zien we je binnenkort bij een kennismakingsgesprek. Graag ontvangen we als onderdeel van je motivatiebrief ook een salarisindicatie.

Solliciteer nu op deze vacature

Leuk dat je ons team wilt versterken! Vul het formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Op zoek naar iets anders

Thumbnail voor Bakker / docent B’academie

Bakker / docent B’academie

Fulltime/parttime/freelance/zzp
Ben jij een brood- of banketbakker met een liefde voor het overbrengen van kennis en bij voorkeur didactische skills? Sluit aan bij ons docententeam!
Thumbnail voor Allround runners

Allround runners

Bijbaan
Van het inpakken van de lekkerste koekjes tot het maken van heerlijke koffie in De Kazerne en assisteren bij onze cursussen: jij doet dit allemaal met een lach.
Thumbnail voor Assistent-restaurantmanager (daghoreca)

Assistent-restaurantmanager (daghoreca)

32-40 uur
Jij weet wat échte gastvrijheid is en laat je niet van je stuk brengen door de hectische en veeleisende waan van de dag. Handen uit de mouwen!