HomeWerken bijCommercieel medewerker

Commercieel medewerker

Wij zoeken een commercieel medewerker voor bij Robèrt, het bedrijf van Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven in Oisterwijk. In deze functie focus je op onze commerciële activiteiten voor thuisbakkers: je organiseert, coördineert en jaagt aan. Projecten zijn bijvoorbeeld het aanjagen van de verkoop van de bakmixenlijn die we dit najaar lanceren, het organiseren van events en het uitzetten van commerciële acties die ons merk en ons platform voor thuisbakkers verder versterken.
Coverafbeelding voor

wie zoeken wij?

We zoeken een stevige kandidaat met commerciële inslag om onze driehoek voor thuisbakkers nog steviger in de markt te zetten. Het gaat om een nieuwe functie binnen ons bedrijf.

 • Je hebt hbo-werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • Je bent een ondernemende collega en een zelfstandige teamspeler: je neemt initiatief en kunt zelfstandig werken. Je weet perfect prioriteiten te stellen, maar voelt ook aan wanneer het nodig is om te schakelen met je collega’s en/of de directie.
 • Je ziet kansen en hebt zowel een praktische als commerciële instelling. Kennisoverdracht is een sterke pijler, maar uiteindelijk moeten acties en evenementen ook leiden tot een geldstroom.
 • Je hebt stevige organisatieskills, werkt gestructureerd en planmatig en bent goed in het onderscheiden van hoofd- en bijzaken om projecten tot een goed einde te brengen. Daarbij zie je uitdaging in een brede functie met diverse taken binnen een complexe mkb-omgeving, waarbij het zeker een jaar duurt voordat je alles in de vingers hebt. Je vindt het leuk om die verbinding aan te gaan en bij de juiste collega’s antwoorden te zoeken op je vragen.
 • Je hebt interesse in en basiskennis over food en ‘de bakkerij’ en bent bereid hier meer over te leren. Je zorgt dat je op de hoogte bent van onze producten en ontwikkelingen binnen het bedrijf en weet ons verhaal goed over te brengen aan gasten en collega’s.
 • Je woont op maximaal 30 kilometer afstand van Oisterwijk (of hebt concrete plannen om binnen een half jaar te verhuizen).

wat ga je doen?

Je takenpakket is zowel strategisch-commercieel als uitvoerend. Je begrijpt hoe communicatieen marketingacties worden omgezet in commercie en bent gemotiveerd om de taken die daarbij horen van begin tot eind uit te voeren. Je hebt (basis)kennis van online media en sociale media. Ons communicatieteam verzorgt en beheert de inhoud van onze platformen en projecten voor thuisbakkers en brengt dit alles via onze sociale kanalen onder de aandacht. Als commercieel medewerker speel je een prominente rol in het ontwikkelen van acties en activiteiten die ons merk en onze platformen versterken. Ons bedrijf is zeven dagen per week geopend. Mogelijk zullen we in de toekomst ook op weekenddagen een beroep op je doen.

salaris

Min. € 2300 – Max. € 3000 (bruto) op basis van 40 uur per week.

bij robèrt in ’t kort

‘bij Robèrt’ bieden we onze gasten een complete beleving van het bakkersvak:

 • In onze open bakkerij zien zij ‘live’ hoe de boulangers, patissiers en chocolatiers onze ambachtelijke bakkersproducten maken.
 • In onze winkel kunnen zij al onze huisgemaakte producten kopen.
 • In onze B’academie kunnen zij in de leer bij ons cursusteam.
 • Bij onze horecalocatie De Kazerne kunnen zij genieten van high teas en andere arrangementen.
 • Via onze webshop, ons magazine en ons online inspiratieplatform brengen we ons ambacht in toenemende mate bij de mensen thuis.

waarom werken bij robèrt?

Als werknemer van bij Robèrt krijg je een basisplek in het team van de meest Meesterlijke bakker van Nederland. Hoe verschillend ook, samen vieren we het bakkersambacht en het goede leven – en werken we vooral knetterhard om zoveel mogelijk mensen daarvan te laten meegenieten. Met jouw kwaliteiten lever je op je eigen manier een bijdrage aan de allround beleving van het bakkersvak die wij onze gasten bieden. Uniek in Nederland.

Plus:

 • De kans om onderdeel uit te maken van een bedrijf en merk in groei.
 • 200 vakantie-uren op basis van een fulltime dienstverband (40 uur).
 • De mogelijkheid om op verschillende plekken in het bedrijf een leerzame dag mee te lopen.
 • Altijd het lekkerste brood en gebak binnen handbereik, mét smakelijke personeelskorting.
 • Naar je werk in de inspirerende omgeving van de monumentale leerfabriek van Oisterwijk, een plek waar ambacht, moderne techniek en creativiteit samenkomen.
 • Iedere maand een borrel met bites uit eigen bakkerij om ook eens níét over werk te praten met je collega’s.

ben jij dé commercieel medewerker die we zoeken?

Herken jij jezelf in het profiel van deze vacature? Solliciteer via het formulier hieronder en wie weet zien we je binnenkort bij een kennismakingsgesprek. Graag ontvangen we als onderdeel van je motivatiebrief ook een salarisindicatie.

Solliciteer nu op deze vacature

Leuk dat je ons team wilt versterken! Vul het formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Op zoek naar iets anders

Thumbnail voor Bakker / docent B’academie

Bakker / docent B’academie

Fulltime/parttime/freelance/zzp
Ben jij een brood- of banketbakker met een liefde voor het overbrengen van kennis en bij voorkeur didactische skills? Sluit aan bij ons docententeam!
Thumbnail voor Allround runners

Allround runners

Bijbaan
Van het inpakken van de lekkerste koekjes tot het maken van heerlijke koffie in De Kazerne en assisteren bij onze cursussen: jij doet dit allemaal met een lach.
Thumbnail voor Assistent-restaurantmanager (daghoreca)

Assistent-restaurantmanager (daghoreca)

32-40 uur
Jij weet wat échte gastvrijheid is en laat je niet van je stuk brengen door de hectische en veeleisende waan van de dag. Handen uit de mouwen!