HomeWerken bijMedewerker bediening horeca

Medewerker bediening horeca

Als medewerker bediening bij De Kazerne maak je mensen blij met heel veel lekkers uit de bakkerij: van koffie met gebak en high teas tot borrelplanken en Romeinse pizza’s. Jij doet het allemaal met een lach en maakt zo de ervaring van onze gasten compleet. Je komt te werken in een informeel en gezellig team, krijgt een smakelijke personeelskorting in de bakkerij en bent in de avonden lekker vrij. De lekkerste bijbaan van Oisterwijk en omstreken!
Coverafbeelding voor

bediening gezocht: wat ga je doen?

Als medewerker bediening versterk je ons team met verschillende taken. Alles om ervoor te zorgen dat onze gasten een heerlijke ervaring hebben in De Kazerne. Daarbij word je de hele dag omringd door het lekkerste brood en gebak van Nederland. Daar wordt toch iedereen blij van!

Heb je nog niet overal ervaring mee? Geen zorgen, we leggen het je graag uit. Dit is een bijbaan met veel variatie en gezelligheid, en er valt altijd iets te leren over food, bakken en gastvrijheid.

Voorbeelden van je taken

 • Je verwelkomt onze gasten met een glimlach en neemt hen met plezier mee in onze wereld van lekker eten en drinken.
 • Barwerkzaamheden: je zet de lekkerste koffies en cappuccino’s.
 • Je ondersteunt bij het klaarzetten van arrangementen en gerechten, van morning coffees en high teas tot sandwiches en borrelplanken.
 • Je hebt oog voor een prettige, schone omgeving: je haalt tafels uit en ondersteunt bij de afwas (bij afwezigheid van onze vaste afwaskrachten).

wie zoeken wij?

 • Je bent minimaal 15 jaar.
 • Je bent in elk geval beschikbaar op zaterdagen.
 • Je bent gastgericht en representatief.
 • Je vindt het leuk om mensen een goed gevoel te geven, of dat nu is door je grootste glimlach op te zetten of door netjes te werken.
 • Je weet van aanpakken.
 • Je vindt het leuk om deel uit te maken van een team en bent daarin betrouwbaar en flexibel. Oftewel: we kunnen op je rekenen – en jij op ons.
 • Je hebt bij voorkeur al interesse in food en ‘de bakkerij’, maar bent in ieder geval bereid om er meer over te leren (daar helpen we je natuurlijk bij).

werktijden

Je bent in elk geval beschikbaar op zaterdagen. Werktijden zijn overdag, dus in de avond ben je lekker vrij. Mocht je doordeweeks een keer een studiedag hebben of vroeg uit zijn van school, dan zijn daar bij uitzondering ook mogelijkheden om te werken.

We zijn een seizoensbedrijf. Dat betekent dat we op de meeste feestdagen geopend zijn met diverse activiteiten. Bereidheid om ook op een aantal van die dagen te werken is een must. Gelukkig zijn dat de leukste dagen om te werken!

salaris

Wij betalen je een all-in uurloon. Dat betekent dat we je vakantietoeslag direct met je uurloon uitbetalen. Je hoeft dus nooit te wachten op je vakantiegeld.

Salarisschalen

15 jaar € 5,85
16 jaar € 7,02
17 jaar € 7,90
18 jaar € 8,78
19 jaar € 10,24
20 jaar € 11,14

Extra’s

 • Een gezellige poule van collega’s met wie je de taken verdeelt.
 • 25% korting op producten uit de bakkerij.
 • Werktijden overdag, zodat je de avond lekker vrij hebt.
 • Een abonnement op ons magazine en online inspiratieplatform zolang je in dienst bent.
 • Iedere maand een ongedwongen personeelsborrel met bites uit de bakkerij.

bij robèrt in ’t kort

‘bij Robèrt’ bieden we onze gasten een complete beleving van het bakkersvak:

 • In onze open bakkerij zien zij ‘live’ hoe de boulangers, patissiers en chocolatiers onze ambachtelijke bakkersproducten maken.
 • In de winkel aan het eind van die gang kunnen zij al onze huisgemaakte producten kopen.
 • In onze B’academie kunnen zij in de leer bij ons cursusteam.
 • Via onze webshop, ons magazine en ons online inspiratieplatform brengen we ons ambacht in toenemende mate bij de mensen thuis.

ben jij de topper die we zoeken?

Word jij er net zo enthousiast van als wij om onze gasten blij te maken met de lekkerste bakkersproducten? Solliciteer via het formulier hieronder en wie weet zien we je binnenkort bij een kennismakingsgesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu op deze vacature

Leuk dat je ons team wilt versterken! Vul het formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Op zoek naar iets anders

Thumbnail voor Allround communicatiemedewerker (medior)

Allround communicatiemedewerker (medior)

24 uur
Op zoek naar een afwisselende communicatiefunctie? Ben je proactief, creatief en nauwkeurig en heb je veel gevoel voor taal, tekst en beeld? Zoom dan eens in op deze vacature!
Thumbnail voor Online redacteur met social skills

Online redacteur met social skills

24-32 uur
Volg jij alle trends op het gebied van food, bakken en socials? Ben je zorgvuldig en creatief én heb je gevoel voor tekst en beeld? Dan is dit de baan voor jou.
Thumbnail voor Schoonmaak- en inpakmedewerker

Schoonmaak- en inpakmedewerker

20-40
Proactieve schoonmaak- en inpakmedewerker gezocht die flink van aanpakken weet.