HomeWerken bijAssistent-restaurantmanager (daghoreca)

Assistent-restaurantmanager (daghoreca)

De Kazerne is letterlijk en figuurlijk een verlengstuk van de bakkerij van Robèrt en dé plek waar we onze gasten laten genieten van onze producten. Als assistent-restaurantmanager weet jij als geen ander hoe je mensen kunt verrassen met net dat beetje extra voor een bijzondere ambachtelijke ervaring. Daarbij heb je een gezonde commerciële instelling. In deze veelzijdige functie ben je een aanspreekpunt voor zowel onze gasten als je teamgenoten. Samen met de restaurantmanager houd je het reilen en zeilen in De Kazerne op orde.
Coverafbeelding voor

wie zoeken wij?

We zoeken een gastgerichte en representatieve assistent-restaurantmanager voor onze horecalocatie De Kazerne. Je neemt verantwoordelijkheid en weet van aanpakken. De waan van de dag kan soms hectisch en veeleisend zijn, maar dat brengt jou niet van je stuk.

  • Je hebt minimaal 2-3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je bent alert op eventuele knelpunten en pakt deze in samenwerking met collega’s direct aan. Met betrekking tot de doorontwikkeling van lopende zaken ben je een sparringpartner voor de restaurantmanager.
  • Je hebt interesse in en basiskennis over food en ‘de bakkerij’ en bent bereid hier meer over te leren. Je zorgt dat je op de hoogte bent van onze producten en ontwikkelingen binnen het bedrijf en weet ons verhaal goed over te brengen aan gasten en collega’s.
  • Je hebt een commerciële inslag, waardoor je precies weet hoe je mensen kunt verrassen met nét dat beetje extra voor een bijzondere ervaring die bovendien bijdraagt aan de omzet.
  • Je maakt graag deel uit van een gepassioneerd en ambitieus team en bent loyaal, betrouwbaar en flexibel. Oftewel: we kunnen op je rekenen, zoals jij dat op ons kunt.

WAt ga je doen?

Als assistent-restaurantmanager geef je in samenwerking met de restaurantmanager leiding aan het horecateam en ben je medeverantwoordelijk voor de roosters en sollicitatiegesprekken. Ook HACCP-taken, voorraadbeheer en bestellingen vallen onder jullie gezamenlijke verantwoordelijkheid. Samen met je teamgenoten beheer je het reserveringssysteem en de mailbox. Je bent een aanspreekpunt voor je team én onze gasten. Je draait allround mee en zorgt ervoor dat alles piekfijn wordt uitgeserveerd. Je hebt oog voor (onuitgesproken) behoeften van gasten en draagt bij aan een onvergetelijke bourgondische ervaring. Daarbij weet je het team mee te nemen in je werkwijze en enthousiasme.

Je bent in ieder geval op vrijdagen en één weekenddag per week beschikbaar. Aangezien we een seizoensbedrijf zijn, zijn we ook op de meeste feestdagen geopend. Bereidheid om ook op een aantal van die dagen te werken is een must. Gelukkig zijn dat de leukste dagen om te werken!

bij robèrt in ’t kort

‘bij Robèrt’ bieden we onze gasten een complete beleving van het bakkersvak:

  • In onze open bakkerij zien zij ‘live’ hoe de boulangers, patissiers en chocolatiers onze ambachtelijke bakkersproducten maken.
  • In onze winkel kunnen zij al onze huisgemaakte producten kopen.
  • In onze B’academie kunnen zij in de leer bij ons cursusteam.
  • Via onze webshop, ons magazine en ons online inspiratieplatform brengen we ons ambacht in toenemende mate bij de mensen thuis.

Waarom werken bij robèrt?

Als werknemer van bij Robèrt krijg je een basisplek in het team van de meest Meesterlijke bakker van Nederland. Hoe verschillend ook, samen vieren we het bakkersambacht en het goede leven – en werken we vooral knetterhard om zoveel mogelijk mensen daarvan te laten meegenieten. Met jouw kwaliteiten lever je op je eigen manier een bijdrage aan de allround beleving van het bakkersvak die wij onze gasten bieden. Uniek in Nederland.

Plus:

  • De kans om onderdeel uit te maken van een bedrijf en merk in groei.
  • 200 vakantie-uren op basis van een fulltime dienstverband (40 uur).
  • De mogelijkheid om op verschillende plekken in het bedrijf een leerzame dag mee te lopen.
  • Altijd het lekkerste brood en gebak binnen handbereik, mét smakelijke personeelskorting.
  • Naar je werk in de inspirerende omgeving van de monumentale leerfabriek van Oisterwijk, een plek waar ambacht, moderne techniek en creativiteit samenkomen.
  • Iedere maand een borrel met bites uit eigen bakkerij om ook eens níét over werk te praten met je collega’s.

Ben jij dé horecakanjer die we zoeken?

Word jij er net zo enthousiast van als wij om onze gasten te verblijden met échte gastvrijheid en lekkers uit eigen bakkerij? Solliciteer via het formulier hieronder en wie weet zien we je binnenkort bij een kennismakingsgesprek. Graag ontvangen we als onderdeel van je motivatiebrief ook een salarisindicatie.

Solliciteer nu op deze vacature

Leuk dat je ons team wilt versterken! Vul het formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Op zoek naar iets anders

Thumbnail voor Bakker / docent B’academie

Bakker / docent B’academie

Fulltime/parttime/freelance/zzp
Ben jij een brood- of banketbakker met een liefde voor het overbrengen van kennis en bij voorkeur didactische skills? Sluit aan bij ons docententeam!
Thumbnail voor Allround runners

Allround runners

Bijbaan
Van het inpakken van de lekkerste koekjes tot het maken van heerlijke koffie in De Kazerne en assisteren bij onze cursussen: jij doet dit allemaal met een lach.
Thumbnail voor Coördinator B’academie

Coördinator B’academie

24-32 uur
Je werkt zelfstandig, bent communicatief, neemt graag initiatief, weet van aanpakken en bijt je graag ergens in vast? Dan is deze coördinerende functie er één voor jou.