HomeWerken bijAllround runners

Allround runners

Van het inpakken van de lekkerste koekjes tot het serveren van heerlijke koffie in De Kazerne en assisteren bij onze cursussen: jij doet dit allemaal met een lach. Als runner zie je alle aspecten van ons bedrijf. Je werkt afwisselend in de winkel, onze horeca en bij onze cursussen. Je bent een onmisbare spil in een soepel verloop van de dag en een aangenaam bezoek van onze gasten.
Coverafbeelding voor

allround runners gezocht: wat ga je doen?

Als runner versterk je onze teams met verschillende praktische taken. In deze rol krijg je de kans om in verschillende takken van ons bedrijf mee te werken. Je komt te werken in een pool van collega-runners, waarbinnen de werkzaamheden worden verdeeld. Een bijbaan met veel variatie en gezelligheid, en er valt altijd iets te leren over food, bakken en gastvrijheid!

Voorbeelden van je taken:

 • Winkel en bakkerij: inpakken van onze bakkersproducten (brood, patisserie, chocolade), aanvullen van de winkel, bestellingen uitgeven bij het pick up point van onze webshop, bakkers ondersteunen door bijvoorbeeld bolussen te vullen en ingrediënten klaar te zetten of op te ruimen, schoonmaakwerkzaamheden.
 • De Kazerne (horeca): ondersteunen bij het klaarzetten van morning coffees en high teas, broodjes smeren, tafels uithalen, afwassen.
 • B’academie (cursussen): ondersteunen bij het afwegen en klaarzetten van ingrediënten voor cursisten, koffie en thee schenken, lunch klaarzetten, afwassen.

wie zoeken wij?

 • Je bent minimaal 15 jaar.
 • Je bent minimaal één dag per weekend beschikbaar.
 • Je bent gastgericht en representatief.
 • Je vindt het leuk om mensen een goed gevoel te geven, of dat nu is door je grootste glimlach op te zetten of door netjes te werken.
 • Je weet van aanpakken.
 • Je vindt het leuk om deel uit te maken van een team en bent daarin betrouwbaar en flexibel. Oftewel: we kunnen op je rekenen – en jij op ons.
 • Je hebt bij voorkeur al interesse in food en ‘de bakkerij’, maar bent in ieder geval bereid om er meer over te leren (daar helpen we je natuurlijk bij).

werktijden

Diensten vallen met name in het weekend. Mocht je doordeweeks een keer een studiedag hebben of vroeg uit zijn van school, dan zijn daar bij uitzondering ook mogelijkheden om te werken. De werktijden zijn overdag.

We zijn een seizoensbedrijf, wat betekent dat we ook op de meeste feestdagen geopend zijn met diverse activiteiten. Bereidheid om ook op een aantal van die dagen te werken is een must. Gelukkig zijn dat ook de leukste dagen om te werken!

salaris

Wij betalen je een all-in uurloon. Dat betekent dat we je vakantietoeslag direct met je uurloon uitbetalen. Je hoeft dus nooit te wachten op je vakantiegeld.

Salarisschalen

15 jaar € 5,85
16 jaar € 7,02
17 jaar € 7,90
18 jaar € 8,78
19 jaar € 10,24
20 jaar € 11,14

Extra’s

 • Een gezellige poule van collega’s met wie je de taken verdeelt.
 • 25% korting op producten uit de bakkerij.
 • Werktijden overdag, zodat je de avond lekker vrij hebt.
 • Iedere maand een ongedwongen personeelsborrel met bites uit de bakkerij.

bij robèrt in ’t kort

‘bij Robèrt’ bieden we onze gasten een complete beleving van het bakkersvak:

 • In onze open bakkerij zien zij ‘live’ hoe de boulangers, patissiers en chocolatiers onze ambachtelijke bakkersproducten maken.
 • In de winkel aan het eind van die gang kunnen zij al onze huisgemaakte producten kopen.
 • In onze B’academie kunnen zij in de leer bij ons cursusteam.
 • Via onze webshop, ons magazine en ons online inspiratieplatform brengen we ons ambacht in toenemende mate bij de mensen thuis.

ben jij dé persoon die we zoeken?

Word jij er net zo enthousiast van als wij om onze gasten blij te maken met de lekkerste bakkersproducten en gezellige cursusdagen? Solliciteer via het formulier hieronder en wie weet zien we je binnenkort bij een kennismakingsgesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu op deze vacature

Leuk dat je ons team wilt versterken! Vul het formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Op zoek naar iets anders

Thumbnail voor Winkelmedewerkers

Winkelmedewerkers

20-40 uur
Heb jij gastvrijheid hoog in het vaandel staan en krijg je er een goed gevoel van om mensen blij te maken met de lekkerste bakkersproducten? Sluit je aan bij ons winkelteam.
Thumbnail voor Online marketeer

Online marketeer

16-40uur
Ben je proactief, nauwkeurig en kun je chocolade maken van marketing automation en online advertising? Dan is dit een baan voor jou.
Thumbnail voor Allround medewerker De Kazerne (daghoreca)

Allround medewerker De Kazerne (daghoreca)

8-40 uur
Is de keuken jouw domein en houd je ervan om onze gasten in de watten te leggen en te verrassen? Dan ontmoeten we je graag!