Allround medewerker De Kazerne (daghoreca)

Als allround medewerker ben je werkzaam in het kleinschalige restaurant De Kazerne − letterlijk en figuurlijk het verlengstuk van de bakkerij van Robèrt. Gasten kunnen bij De Kazerne kennismaken met zoete en hartige lekkernijen uit eigen patisserie en boulangerie. Wij bieden onder andere een morning coffee, lunch en high tea.
Wat ga je doen?
Zoveel mogelijk mensen laten genieten van onze gastvrijheid en lekkers uit eigen keuken, boulangerie en patisserie! Als allround medewerker word je overal in het restaurant ingezet en ben je verantwoordelijk voor de volgende taken:
Keuken:
- Je verzorgt de mise-en-place voor de morning coffee, lunch en high tea.
- Je bereidt gerechten op basis van recepturen van onze kok.
- Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van de borden.
Restaurant:
- Je ontvangt onze gasten, zorgt dat ze zich direct gezien en welkom voelen én dat gevoel nog lang vasthouden.
- Je draait mee in de bediening en zorgt ervoor dat onze specialiteiten piekfijn worden uitgeserveerd.
- Je bent een aanspreekpunt voor de gasten en hebt oog voor hun (onuitgesproken) behoeften.
- Je vertelt onze gasten vol passie over onze gerechten en producten.
Overig:
- Je draagt zorg voor de afwas en overige schoonmaakwerkzaamheden.
wie ben jij?
Je bent bereid om je te verdiepen in onze producten, gerechten en ons bedrijf. Je hebt er zichtbaar plezier in om onze gasten mee te nemen in onze bakkerswereld en jouw gastvrijheid geeft hen direct een goed gevoel. Samen met je collega’s zorg je voor een vlekkeloos verloop van de dag. Je zult altijd dat stapje extra zetten om de beleving van onze gasten nog mooier te maken.
- Je hebt horeca-ervaring en gaat met een glimlach naar je werk.
- Je bent representatief en stressbestendig.
- Je bent van nature gastvrij en gastgericht.
- Je houdt van aanpakken en bent proactief.
- Je spreekt vloeiend Nederlands.
- Je hebt een commerciële inslag of wilt hier graag meer over leren: hoe kun je mensen verrassen met net dat beetje extra voor een bijzondere ervaring én meer omzet?
Wat bieden wij?
- Een inspirerende en leuke werkplek;
- Loon volgens de loonschalen van de horeca-cao;
- 5 weken vakantie op basis van een fulltime contract;
- 25% personeelskorting op de producten uit de winkel van Robèrt;
- Abonnement op Meesterlijk magazine van Robèrt;
- Lunch met brood uit eigen bakkerij;
- Regelmatig een personeelsborrel met bites uit eigen bakkerij;
- Membership voor het online platform “Meesterlijk van Robèrt”, vol recepten, inspiratie en masterclasses;
- De mogelijkheid om op verschillende plekken in het bedrijf een dag mee te lopen.
Werkdagen en -tijden
Werkdagen en -tijden stemmen we af in overleg, maar omvatten ook altijd weekenddagen. We zijn een seizoensbedrijf, wat betekent dat we ook op de meeste feestdagen geopend zijn. Bereidheid om ook op een aantal van die dagen te werken is een must. Gelukkig zijn dat de leukste dagen om te werken!
BEN JIJ DÉ HORECAKANJER DIE WE ZOEKEN?
Ben jij een gastvrije medewerker die graag lekkers uit eigen bakkerij serveert? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer via het formulier hieronder en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Solliciteer nu op deze vacature
Leuk dat je ons team wilt versterken! Vul het formulier in.
"*" geeft vereiste velden aan
Op zoek naar iets anders

Online marketeer

Medewerker bediening De Kazerne (daghoreca)
