HomeWerken bijAllround communicatiemedewerker (medior)

Allround communicatiemedewerker (medior)

Als allround communicatiemedewerker op de redactie van Meesterlijk van Robèrt werk je mee aan alle communicatie-uitingen van onze bedrijven. Een afwisselende communicatiefunctie dus! Ben je proactief, creatief en nauwkeurig en heb je veel gevoel voor taal, tekst en beeld? Zoom dan eens in op deze vacature.
Coverafbeelding voor

wat ga je doen?

Externe communicatie
Je draait mee in alle communicatie-uitingen binnen de fysieke locaties van onze bedrijven, met als doel het merk ‘bij Robèrt’ en onze kernwaarden van kwaliteit en gastvrijheid naar buiten toe uit te dragen. Of het nu gaat om verpakkingen van onze bakkersproducten, flyers, menukaarten, cursusmaterialen, nieuwsbrieven of web(shop)teksten: jij weet te verrassen en overtuigen met pakkende teksten. Dit alles doe je in lijn met onze huisstijl en tone of voice en in nauwe samenwerking met je collega’s van communicatie en design.

Redactie Meesterlijk magazine
Zoals alle bakkersproducten in eigen bakkerij worden gemaakt, zo creëren wij ook ons magazine Meesterlijk van Robèrt vrijwel volledig in eigen huis. Daar zijn we trots op. Als onderdeel van de redactie lever jij hier een belangrijk bijdrage aan. Je denkt mee over onderwerpen en rubrieken, doet research, neemt interviews af en schrijft diverse artikelen.

Pers & pr
Robèrt en onze bedrijven verschijnen met regelmaat in de pers, op aanvraag van media of omdat wij zelf de spotlight opzoeken. Jij zorgt er mede voor dat deze uitingen de juiste boodschap en uitstraling krijgen. Je schrijft persberichten en controleert stukken die zijn geschreven door journalisten. Daarnaast ondersteun je je collega’s van sales bij het opstellen van (commerciële) teksten en uitingen om de samenwerking op te zoeken met externe partijen.

wie zoeken wij?

 • Je hebt een hbo- of wo-diploma op het gebied van journalistiek of communicatie en minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt uitstekend gevoel voor taal en tekst (ook in combinatie met beeld) en schrijft foutloos Nederlands. Daarbij heb je ook gevoel voor tone of voice en doelgroepgericht schrijven.  
 • Je bent proactief in het oppakken van taken en creatief en nauwkeurig in de uitvoering.
 • Je bent flexibel en kunt goed omgaan met een dynamische werkdruk en deadlines.
 • Je bent een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken.
 • Je hebt affiniteit met bakken. Je hebt bij voorkeur al ervaring met het uitwerken van recepturen, maar bent op z’n minst bereid om je deze meer technische tak van sport eigen te maken.
 • Je woont op maximaal 50 kilometer afstand van Oisterwijk. Omdat je voor de uitvoering van je taken regelmatig moet overleggen met de bakkers, zul je voornamelijk op kantoor werken.

waarom werken bij robèrt?

Als werknemer van bij Robèrt krijg je een basisplek in het team van de meest Meesterlijke bakker van Nederland: Robèrt van Beckhoven. Samen vieren we het bakkersambacht en het goede leven – en werken we knetterhard om zoveel mogelijk mensen daarvan te laten meegenieten. Met jouw kwaliteiten lever je op je eigen manier een bijdrage aan de allround beleving van het bakkersvak die wij onze gasten en members bieden. Uniek in Nederland.

salaris

Min. €2500 – max. €3000 per maand (bruto) op basis van 40 uur per week, afhankelijk van je competenties en ervaring.

Extra’s

 • 200 vakantie-uren op basis van een fulltime dienstverband (40 uur).
 • 25% korting op het lekkerste brood en gebak van Nederland.
 • Een abonnement op ons magazine en online inspiratieplatform zolang je in dienst bent.
 • De mogelijkheid om op verschillende plekken in het bedrijf een leerzame dag mee te lopen.
 • Werken in de inspirerende omgeving van de monumentale leerfabriek van Oisterwijk, een plek waar ambacht, moderne techniek en creativiteit samenkomen.
 • Iedere maand een ongedwongen personeelsborrel met bites uit de bakkerij, om ook eens níét over werk te praten met je collega’s.

bij Robèrt in ’t kort

bij Robèrt’ bieden we onze gasten een complete beleving van het bakkersvak:

 • In onze open bakkerij zien zij ‘live’ hoe de boulangers, patissiers en chocolatiers onze ambachtelijke bakkersproducten maken.
 • In de winkel kunnen zij al onze huisgemaakte producten kopen.
 • In onze B’academie kunnen zij in de leer bij ons cursusteam.
 • Via onze webshop, magazine en online inspiratieplatform brengen we ons ambacht in toenemende mate bij de mensen thuis.

en jij dé communicatietopper die we zoeken?

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Solliciteer via het formulier hieronder of stuur een mail met je cv, motivatie en 2-3 voorbeelden van je werk. Wie weet zien we je dan binnenkort bij een kennismakingsgesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu op deze vacature

Leuk dat je ons team wilt versterken! Vul het formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Op zoek naar iets anders

Thumbnail voor Online redacteur met social skills

Online redacteur met social skills

24-32 uur
Volg jij alle trends op het gebied van food, bakken en socials? Ben je zorgvuldig en creatief én heb je gevoel voor tekst en beeld? Dan is dit de baan voor jou.
Thumbnail voor Medewerker bediening horeca

Medewerker bediening horeca

Bijbaan
Als medewerker bediening bij De Kazerne maak je mensen blij met heel veel lekkers uit de bakkerij. De lekkerste bijbaan die je je kunt wensen!
Thumbnail voor Schoonmaak- en inpakmedewerker

Schoonmaak- en inpakmedewerker

20-40
Proactieve schoonmaak- en inpakmedewerker gezocht die flink van aanpakken weet.