Werken bij Robèrt

In ons bedrijf vieren we het bakkersambacht, elke dag weer. En daar laten we graag zoveel mogelijk mensen van meegenieten! We zijn altijd op zoek naar mensen die er samen met ons voor willen zorgen dat een bezoek aan bij Robèrt een feestje is.

Cover voor ©Raoul Hollants Photography

samen vieren we het bakkersambacht

Kwaliteit, vakmanschap & gastvrijheid

We bieden onze gasten en bezoekers ‘bij Robèrt’ een complete beleving van het bakkersvak. Uniek in Nederland! Met ons hele team zetten we de schouders eronder om ons succes verder uit te bouwen en de beleving van onze gasten nóg beter te maken.

Werken bij Robèrt

Cover voor

Wat bieden wij onze collega’s?

Een basisplek in het team van de meest Meesterlijke bakker van Nederland

Ons team verenigt allerlei takken van sport: van bakkers en horecakanjers tot docenten en kantoorkanonnen. Hoe verschillend ook, samen vieren we het bakkersambacht en het goede leven – en werken we knetterhard om zoveel mogelijk mensen daarvan te laten meegenieten.

waar we voor staan

Allround vakmanschap

Van boulangerie en patisserie tot chocolaterie en confiserie: onze vakkennis beslaat het volledige bakkersvak.

Erkenning

Vakmanschap mag gezien worden! We zetten onze collega’s én het vak in de spotlight in onze open bakkerij.

Kennisdeling

We hebben geen geheimen en delen onze kennis graag, zowel met vakgenoten als thuisbakkers.

De Champions League speel je niet alleen

Als meest Meesterlijke bakker hebben we een stevige reputatie en nog grotere ambities. Maar de top bereik je niet alleen. Volgens onze collega’s is dat een belangrijk onderdeel van het werkplezier bij Robèrt: je wordt onderdeel van een team waarin ieder op z’n eigen manier de kans krijgt om een steentje bij te dragen. Daarbij werk je samen met mensen uit verschillende expertises, waardoor je continu nieuwe inzichten krijgt en eigenlijk nooit uitgeleerd bent. Onszelf en elkaar blijven uitdagen, dat is waar het om draait.

Gezamenlijke groei

Ontdek je onderweg nieuwe groeiambities? Dan onderzoeken we samen de mogelijkheden. Wij geloven in ontwikkeling en willen onze collega’s helpen de beste versie van zichzelf te worden. Zo stijgen we gezamenlijk tot nog grotere hoogte. Want uiteindelijk is dat waar het om draait: groei van onze collega’s én ons merk, al gaat dat soms met vallen en opstaan. En doordat we continu en op zoveel manieren bouwen aan die groei, is geen dag hetzelfde.

dit krijg je er ook bij

Altijd goed eten

Het lekkerste brood en gebak binnen handbereik, mét smakelijke personeelskorting.

Inspirerende werkplek

Het bruist altijd in de monumentale leerfabriek van Oisterwijk, een plek waar ambacht, moderne techniek en creativiteit samenkomen.

Elke maand een borrel

Om ook eens níét over werk te praten met je collega’s. Inclusief de lekkerste bites uit eigen keuken en bakkerij.

Onze vacatures

Thumbnail voor Horecamanager

Horecamanager

32-40 uur
Ben jij op zoek naar de lekkerste horecabaan van Nederland, waarbij je vooral overdag werkt? En zie jij commerciële kansen? Bij De Kazerne werk je met ambachtelijke bakkersproducten van Robèrt van Beckhoven, omringd door Brabantse gastvrijheid. Wat wil je nog meer?
Thumbnail voor Administratief medewerker finance & personeelszaken

Administratief medewerker finance & personeelszaken

32-40 uur
Ben jij een proactieve specialist in administratie en wil je je expertise inzetten bij het lekkerste bedrijf van Nederland? Dit is de baan voor jou.
Sfeerbeeld bij vacature manager marketing en communicatie

Manager marketing & communicatie

32-40 uur
Ben jij een commerciële wervelwind met strategische visie, lef en sterke communicatieve vaardigheden? En wil je als ondernemende leidinggevende de marketing en communicatie van ‘bij Robèrt’ verder ontwikkelen? Kom maar op!
Thumbnail voor Assistent cursussen B’academie

Assistent cursussen B’academie

8-32 uur
Word jij een onmisbare schakel voor onbezorgde lesdagen voor onze cursisten? Laat je horen!
Thumbnail voor Verkoopmedewerker

Verkoopmedewerker

8-32 uur
Staat gastvrijheid bij jou hoog in het vaandel en vind je het fijn om mensen blij te maken met de lekkerste bakkersproducten? Sluit je dan aan bij ons winkelteam.
Thumbnail voor Horecamedewerker

Horecamedewerker

8-40 uur
Neem jij onze gasten met een glimlach mee in onze bakkerswereld? En verras je mensen graag door net dat stapje extra te zetten? Solliciteer dan op deze functie, waarbij geen dag hetzelfde is.