Home - Webwinkel - Profboard - Snijplaten

Snijplaten

Snijplaten
Wil je gezien worden als een vakkundige chef, maar ben je stiekem een hobbykok? Dan steel je met de professionele Profboard snijplank zeker de show! Klik 6 losse snijplaten, gecodeerd volgende de HACCP-norm, vast op de solide basisplank en je gaat hygiënisch, voedselveilig en razendsnel te werk!

Revolutionair snijplanksysteem
Als echte kookenthousiasteling vind je het natuurlijk wel belangrijk om de vele versproducten veilig te snijden. Voorheen waren er snijplanken in zes kleuren nodig om te voldoen aan de HACCP-norm. Dat betekende naast de aanschaf en het onderhoud van zes snijplanken ook het opbergen van zes planken. Met Profboard is dit verleden tijd! Je snijdt op de losse snijplaten waardoor de basisplank niet slijt. De basisplank hoeft in principe nooit vervangen te worden en behoeft geen onderhoud- en reparatie. Om hygiënisch te werk te gaan vervang je regelmatig de voordelige snijplaten.

6 sheets is all you need
De basisplank is voorzien van het roestvrij stalen kliksysteem waarop een losse PP kunststof snijplaat geklikt kan worden. Op deze plaat snijd je het onbereide voedsel. Rood voor rauw vlees, groen voor groenten, geel voor gevogelte, blauw voor vis, wit voor zuivelproducten en zwart voor productpresentatie; hygiënisch én ruimtebesparend!