Home - Webwinkel

Webwinkel

Na een cursus krijg je de gebruikte recepturen natuurlijk mee naar huis, maar ook de grondstoffen en materialen wil je wellicht thuis gebruiken. Een groot gedeelte vind je niet in gangbare winkels. Daarom bieden we de mogelijkheid om de kwalitatief hoogwaardige producten en materialen die je tijdens de cursussen gebruikt te bestellen via onze webwinkel. Zo bereik je ook thuis het beste resultaat.

Ophalen of leveren

Je krijgt van ons bericht als je bestelling klaarstaat. Je kunt je bestelling zelf meenemen als je bijvoorbeeld weer langskomt voor een volgende cursusdag, maar we kunnen je bestelling ook opsturen. Wij hebben echter geen verzendcontracten en moeten alles zelf wegbrengen, daarom liggen de ‘verzend- en handelingskosten’ wat hoger dan bij postorderbedrijven. Ook zijn wij gebonden aan levertijden van de leveranciers, waardoor we soms een langere levertijd moeten hanteren. 

Let op: wij leveren alleen binnen Nederland.

Betalen

Bij een bestelling moet je vooraf betalen via iDEAL. Als we je betaling hebben ontvangen, zullen wij je per mail laten weten dat de bestelling klaarstaat. Wil je dat we je bestelling bezorgen? Dan rekenen wij een vast bedrag van €15.

De foto’s zijn gemaakt door Studio Perez (www.studioperez.nl).