Home - Voor bedrijven - Advies

Advies

Steeds meer vakgenoten uit zowel bakkerij als horecasector doen een beroep op Robèrt in zijn rol als adviseur. Of het nu gaat om nieuwe receptuur, efficiëntere productie of instructie van het winkelpersoneel ten gunste van een zo mooi mogelijke presentatie van de producten in de winkel.

Wil je all-round advies?

Voor een uitgebreid advies loopt Robèrt een dag mee in de (banket)bakkerij om gegevens te verzamelen. Op basis daarvan schrijven we een rapport met voorstellen voor verbeterpunten op het gebied van rendement, producten, receptuur en synergie zowel tussen medewerkers als tussen producten met deels dezelfde receptuur.

Daarna volgt altijd een evaluatiegesprek. De ondernemer kan vervolgens naar eigen inzicht beslissen welke verbeterpunten hij daadwerkelijk implementeert. Hij kan de verbeteringen zelf uitvoeren of daarvoor opnieuw een beroep doen op Robèrt. In dat laatste geval maken wij een offerte voor een vervolgopdracht. 

 

Wil je één specifiek product verbeteren?

Lukt het niet om een bepaald product optimaal te maken, blijft elke keer één aspect van het product achter op de gewenste kwaliteit? Ook dan kan Robèrt een waardevolle scan maken om het probleem op te lossen. Ook kan hij aangeven met welke producten je ‘gemakkelijk’ en zonder grote investeringen een hoger rendement kunt behalen. Binnen één of enkele dagdelen kan het probleem opgelost zijn.

Wil je meer informatie?