Bakken met een thema

Meer weten over een bepaalde categorie binnen het bakkersvak? Van appeltaart tot meringue, bonbons en meer: we leren je er alles over in een themacursus.

Cover voor BIJ110123_N2C1565

Onze themacursussen

Thumbnail voor Themacursus Appeltaart

Themacursus Appeltaart

Het meest geliefde gebak in Nederland! Tijdens deze cursus komt een variatie aan technieken aan bod en vertelt de docent je alle geheimen om de lekkerste appeltaarten te serveren.
Thumbnail voor Themacursus Meringue

Themacursus Meringue

Meringue is een mooi en veelzijdig product. Tijdens deze cursus legt de docent uit welke soorten meringue er zijn, hoe je deze maakt en wat je er allemaal mee kunt doen. Onmisbare basiskennis voor de banketbakker!
Thumbnail voor Familiebakdag

Familiebakdag

Een leuke én leerzame bakdag voor kinderen vanaf 10 jaar! Kom samen met een volwassen bakkermakker (worsten)broodjes, koekjes en slagroomtaart bakken. Dat wordt smullen!
Thumbnail voor themacursus sinterklaas

themacursus sinterklaas

Van amandelletters tot gevulde speculaas en chocoladeletters: tijdens deze cursus ga je aan de de slag met de vaardigheden en technieken die je nodig hebt om de echte Sinterklaasklassiekers te bakken.
Thumbnail voor Themacursus kerst

Themacursus kerst

Robèrts favoriete recepten en beste tips en tricks voor een zalig kerstfeest! In een gevarieerd programma ga je aan de slag met diverse technieken, van brood tot desserts en van zoet tot hartig.
Thumbnail voor themacursus oud & nieuw

themacursus oud & nieuw

Geen betere manier om het nieuwe jaar in te luiden dan met zelfgebakken oliebollen, appelbeignets, nieuwjaarskoeken en andere feestelijke specialiteiten! Na deze cursus zit je gebakken.
Cover voor

Brood & patisserie

3-daagse cursussen met verdieping

Op zoek naar meer verdieping? Dan zijn onze 3-daagse brood- en patisseriecursussen iets voor jou. Ze zijn er in drie verschillende niveaus. Na afloop heb je alle basisvaardigheden en -technieken in huis om thuis de sterren van de hemel te bakken.