Robèrt in het theater

Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven gaat opnieuw het theater in met een bijzondere voorstelling. In Meesterlijk Feest geeft hij een inkijkje in feestelijke tradities in de bakkerij.

Cover voor Selectie Bij Robert-005-WebsiteHeader

Robèrt in het theater

Theatrale foodexperience: Meesterlijk Feest

In 2020-2021 stond Robèrt op het toneel met zijn theatrale foodexperience. Dat smaakte naar meer. Daarom presenteert hij nu de voorstelling Meesterlijk Feest, in 2024 en 2025 te zien in theaters in heel Nederland!

Foodexperience

Interactieve beleving: schuif aan tafel bij Robèrt!

Locatie

Theaters in heel Nederland

Prijs

€49,50 inclusief proeverij

Cover voor

Bourgondisch genieten

Culinaire beleving

Wat is er feestelijker dan het vieren van je verjaardag, je bruiloft, de geboorte van je (klein)kind of het kampioenschap van je favoriete voetbalclub? Er is altijd wat te vieren en wat al deze gelegenheden met elkaar verbindt is… de bakkerij.

 

Robèrt: ‘Deze voorstelling is als het ware een ‘‘deel twee’’, al kun je ‘m ook bijwonen als je de eerste voorstelling niet hebt gezien. Eén ding is zeker: het wordt weer een bijzondere culinaire beleving waarbij we lekker Brabants en bourgondisch gaan genieten.’

aan tafel bij Robèrt

Proeven, luisteren & leren

In de voorstelling Meesterlijk Feest serveert Robèrt het publiek – letterlijk aan zijn tafel – een proeverij van ingrediënten en signatuurproducten, met mooie verhalen en een theatraal sausje. Want zijn motto luidt: het is altijd feest als de bakker is geweest!

 

Robèrt: ‘We gaan er echt een feestje van maken. De bezoekers gaan veel leren over tradities rondom bakken en feestelijke gelegenheden. Én proeven natuurlijk!’

Robèrt in het theater

kaarten kopen

Van Eindhoven tot Leeuwarden: Robèrt speelt zijn voorstelling bij theaters in heel Nederland. Zorg dat je erbij bent!