Bakken in elk seizoen

Hoe maak je nonnenvotten, gevulde speculaas, een feestelijke profiterole of oliebollen? Je leert het in onze seizoensgebonden themacursussen!

Cover voor Speculaasjes

Seizoensgebonden themacursussen

Thumbnail voor Themacursus carnavalskrakers

Themacursus carnavalskrakers

Dé cursus voor iedereen die wil leren hoe je de lekkerste carnavalsspecialiteiten bakt. Je gaat aan de slag met Brabantse worstenbroodjes, Limburgse nonnenvotten en klassieke kroketten. Alaaf!
Thumbnail voor themacursus sinterklaas

themacursus sinterklaas

Van amandelletters tot gevulde speculaas en chocoladeletters: tijdens deze cursus ga je aan de de slag met de vaardigheden en technieken die je nodig hebt om de echte Sinterklaasklassiekers te bakken.
Thumbnail voor Themacursus kerst

Themacursus kerst

Robèrts favoriete recepten en beste tips en tricks voor een zalig kerstfeest! In een gevarieerd programma ga je aan de slag met diverse technieken, van brood tot desserts en van zoet tot hartig.
Thumbnail voor themacursus oud & nieuw

themacursus oud & nieuw

Geen betere manier om het nieuwe jaar in te luiden dan met zelfgebakken oliebollen, appelbeignets, nieuwjaarskoeken en andere feestelijke specialiteiten! Na deze cursus zit je gebakken.
Cover voor

Brood & patisserie

3-daagse cursussen met verdieping

Op zoek naar meer verdieping? Dan zijn onze 3-daagse brood- en patisseriecursussen iets voor jou. Ze zijn er in drie verschillende niveaus. Na afloop heb je alle basisvaardigheden en -technieken in huis om thuis de sterren van de hemel te bakken.