Bakken in elk seizoen
Hoe maak je nonnenvotten, gevulde speculaas, een feestelijke profiterole of oliebollen? Je leert het in onze seizoensgebonden themacursussen!

Seizoensgebonden cursussen

Cursus sinterklaas
Van amandelletters tot gevulde speculaas en chocoladeletters: tijdens deze cursus ga je aan de de slag met de vaardigheden en technieken die je nodig hebt om de echte Sinterklaasklassiekers te bakken.

Cursus kerst
Robèrts favoriete recepten en beste tips en tricks voor een zalig kerstfeest! In een gevarieerd programma ga je aan de slag met diverse technieken, van brood tot desserts en van zoet tot hartig.

Cursus oud & nieuw
Geen betere manier om het nieuwe jaar in te luiden dan met zelfgebakken oliebollen, appelbeignets, nieuwjaarskoeken en andere feestelijke specialiteiten! Na deze cursus zit je gebakken.

Cursus carnavalskrakers
Dé cursus voor iedereen die wil leren hoe je de lekkerste carnavalsspecialiteiten bakt. Je gaat aan de slag met Brabantse worstenbroodjes, Limburgse nonnenvotten en klassieke kroketten. Alaaf!

Cursus pasen
Pasen is hét seizoen voor de bakker! Tijdens deze cursus ga je aan de slag met diverse technieken waarmee je zelf de lekkerste paasproducten maakt.

Brood & patisserie
3-daagse cursussen met verdieping
Op zoek naar meer verdieping? Dan zijn onze 3-daagse brood- en patisseriecursussen iets voor jou. Ze zijn er in drie verschillende niveaus. Na afloop heb je alle basisvaardigheden en -technieken in huis om thuis de sterren van de hemel te bakken.