HomeReceptenSuikerbrood ‘zonder suiker’

Suikerbrood ‘zonder suiker’

gardegardegardegarde Meesterbakker
Meesterlijk van Robèrt - Recept suikerbrood zonder suiker
garde Bereiden

45 minuten

Wachten

1 uur en 30 minuten

Bakken

40 minuten

Suikerbrood bakken zonder suiker, kan dat? Jazeker, als je de suiker vervangt door de zoetstof isomalt. Minder calorieën, nog steeds lekker. Ga de uitdaging aan met dit recept dat Robèrt ontwikkelde voor zijn Meester Boulanger-examen.

garde Bereiden

45 minuten

Wachten

1 uur en 30 minuten

Bakken

40 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer