Bijrobert.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om u beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag uw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij u beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies?

Meesterlijke Bakmix voor sloffen van Robèrt

Thuis bakken met een goed recept en ingrediënten van bakkerskwaliteit? Dat kan nu met de Meesterlijke Bakmix van Robèrt! De kwaliteit van het eindproduct begint bij goede grondstoffen, zoals Robèrt altijd zegt. Daarom stelde hij een bakpakket voor twee basissloffen samen met grondstoffen van bakkerskwaliteit, een sloffenring, spuitzakken en een spuitmondje – je hoeft zelf alleen nog de verse ingrediënten toe te voegen voor het lekkerste resultaat.

Bestellen?
Robèrts Meesterlijke Bakmix voor sloffen kost € 12,50 en is in beperkte oplage verkrijgbaar via onze webshop en via online supermarkt Picnic.

Variatietips
Met de afwerking van sloffen kun je eindeloos variëren. Leuk voor feestdagen en seizoenen! Robèrt geeft je drie variatietips: voor Paassloffen, Koningsdagsloffen en Moederdagsloffen.

Paasslof
Pasen is hét moment om eens flink uit te pakken. Bij de koffie, brunch of high tea is deze Paasslof een echte smaakmaker. Robèrts Meesterlijke Bakmix vormt de ideale basis, waarna je 'm alleen nog maar hoeft af te maken met onderstaande ingrediënten. 

Extra nodig

  • flesje advocaat
  • paaseitjes
  • reep pure chocolade
  • bakpapier

Werkwijze

  • Doe de apart gehouden slagroom in een spuitzak met gekarteld spuitmondje en spuit in mooie toeven op de slof.
  • Besprenkel met advocaat en decoreer her en der met paaseitjes.
  • Smelt de chocolade au bain-marie en maak een cornetje van bakpapier. Verdeel de gesmolten chocolade met het cornetje over de slagroom. Het is ook mogelijk om de chocolade eroverheen te raspen, in plaats van de gesmolten chocolade. 

Koningsdagslof
De oranje tompouce is natuurlijk dé Koningsdagklassieker. Maar wil je eens wat anders op tafel zetten? Ga dan eens aan de slag met deze rood-wit-blauwe Koningsdagslof volgens recept van Robèrt. Toegankelijk, feestelijk en vooral lekker! 

Extra nodig

  • doosje blauwe bessen
  • doosje frambozen
  • 1 sinaasappel

Werkwijze 

  • Doe de apart gehouden slagroom in een spuitzak met gekarteld spuitmondje en spuit in banen op de slof.
  • Maak met het fruit de Nederlandse vlag: beleg 1/3 van de slof met blauwe bessen, houd 1/3 vrij en beleg 1/3 met frambozen. Spuit in het midden extra banen slagroom tot dezelfde hoogte als het fruit. 
  • Maak af met sinaasappel-rasp naar smaak.

Moederdagslof
Waarmee verras je je moeder of oma nu meer dan met een zelfgemaakte aardbeienslof? Met Robèrts Meesterlijke Bakmix zet je gegarandeerd een heerlijke slof op tafel. Werk 'm af met verse aardbeien volgens onderstaande werkwijze.
Smullen maar! 

Extra nodig 

  • doosje aardbeien 

Werkwijze

  • Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd de aardbeien in de lengte doormidden.
  • Beleg de slof dakpansgewijs met de aardbeien.
  • Doe de apart gehouden slagroom in een spuitzak met gekarteld spuitmondje en maak af met mooie toeven slagroom.