Home - Privacy statement

Privacy statement

bij Robèrt is een ambachtelijk bakkersbedrijf met winkel, open brood- en banketbakkerij en cursuslokaal. Er zijn verschillende situaties waarin wij persoonsgegevens verzamelen. Wij vinden het belangrijk om daar zorgvuldig mee om te gaan. Bij het verwerken en beveiligen van persoonsgegevens houden we ons dan ook aan de wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

In deze privacyverklaring lees je alles over de manier waarop wij persoonsgegevens verzamelen en hoe we daarmee omgaan. Zo leggen we uit waarom wij deze gegevens opslaan en met welk doel we dat doen. Daarnaast lees je hier ook wat jouw rechten zijn met betrekking tot je persoonsgegevens en hoe je daar gebruik van kunt maken.

Wij behouden ons het recht voor om deze privacyverklaring te veranderen. We raden je dan ook aan om deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Wil je niet dat wij je gegevens verwerken en gebruiken? Laat ons dat dan weten via communicatie@bijrobert.nl.

bij Robèrt | Almijstraat 14, 5061 PA Oisterwijk | tel. 013 528 49 06 | KvK 17263641 | BTW 821325693B01


Waarom verwerken wij persoonsgegevens?

Wij verzamelen persoonsgegevens voor een aantal doelen.

Klikgedrag en cookies
Op www.bijrobert.nl worden via Google Analytics je bezoekgegevens bijgehouden, zoals welke pagina’s je veel bezoekt. Doel hiervan is de inrichting van onze website indien nodig te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens gebruikt worden om voor jou relevante informatie op de bezochte pagina’s te plaatsen, zoals speciale berichten in jouw interessevelden of aanbiedingen van adverteerders. Dit alles om onze dienstverlening aan jou verder te optimaliseren.

Daarnaast maken wij gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat, bij bezoek aan een website, wordt geplaatst op de harde schijf van je computer. Een cookie bevat gegevens, zodat je als bezoeker kunt worden herkend, telkens als je de website bezoekt. Met deze gegevens kunnen wij de website speciaal op jou instellen en/of het inloggen vergemakkelijken. Je kunt in je browser cookies buiten werking stellen, zonder dat dit vergaande gevolgen heeft voor je gebruik aan onze website. Het kan echter wel zijn dat bepaalde onderdelen minder of niet meer toegankelijk voor je zijn. Hier vind je nog meer details over ons cookiebeleid.  

Dienstverlening
Boek je via www.bijrobert.nl bijvoorbeeld  een cursus of plaats je een bestelling in onze webshop, dan verzamelen wij persoonsgegevens. Dit doen wij zodat we de gevraagde diensten kunnen bieden en/of producten kunnen leveren. Het gaat dan om persoonsgegevens die we daarvoor nodig hebben, zoals je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

Het versturen van nieuwsbrieven en wachtlijstnotificaties
Via e-mail versturen wij commerciële nieuwsbrieven waarin wij je o.a. op de hoogte brengen van nieuwe producten en evenementen. Via het aanmeldformulier verzamelen we daarvoor je e-mailadres.
Wil je de nieuwsbrieven niet meer ontvangen? Je kunt je ten allen tijde uitschrijven door op de knop ‘Afmelden’ in de nieuwsbrief te klikken.

Ook versturen wij via e-mail notificaties van nieuwe cursusdata aan wie zich heeft aangemeld voor de (betreffende) wachtlijst. Via het aanmeldformulier verzamelen we daarvoor o.a. je e-mailadres.
Wil je geen notificaties meer ontvangen m.b.t. onze cursusagenda? Stuur dan een e-mail naar les@bijrobert.nl.

Contactopname
Stuur je een e-mail naar een van de op www.bijrobert.nl genoemde e-mailadressen van bij Robèrt, dan verzamelen wij de gegevens die je meestuurt, zoals je naam, e-mailadres en/of telefoonnummer, met als doel om je de gevraagde informatie en/of diensten te kunnen bieden.

Wij verwerken persoonsgegevens op grond van een commercieel belang. Zonder deze gegevens kunnen wij onze diensten of producten niet optimaal leveren. Zo hebben wij je e-mailadres nodig om de e-nieuwsbrief te kunnen versturen en je bedrijfsnaam om je op te nemen in ons B2B-klantenbestand. Wij verwerken alle gegevens alleen met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, bijvoorbeeld na het boeken van een cursus of het kopen van een product. Wij verkopen je gegevens nooit aan derden.

 

Hoe bewaren wij je gegevens?
De gegevens die wij verzamelen en verwerken worden beheerd door de volgende instanties:

Applepie Communicatie
www.bijrobert.nl en de back-ups van de website worden gehost bij Applepie Communicatie te Uden. Gegevens die jij achterlaat op www.bijrobert.nl worden opgeslagen op de server van Applepie.

E-mail Publisher
Wij verzenden onze nieuwsbrieven met E-mail Publisher, een e-mailmarketingsysteem van Applepie Communicatie te Uden. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, worden je e-mailadres en naam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen E-mail Publisher.

Into
De digitale werkomgeving (cloud en e-mail) van bij Robèrt worden gehost bij Into te Breda. Als jij contact met ons opneemt via e-mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Into.

 

Hoe lang bewaren wij je gegevens?
Als je een formulier invult op de website, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je ons toestuurt bewaard zolang als wij naar de aard van het formulier of de inhoud van je e-mail nodig hebben om je bericht of verzoek volledig te beantwoorden en af te handelen, of de betreffende dienst te leveren. Als dat nodig is, bewaren wij je gegevens dus voor langere tijd, maar nooit langer dan wettelijk is toegestaan.  

 

Beveiliging
De persoonsgegevens die wij of de eerder genoemde derden beheren, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en beveiligd met een wachtwoord.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan www.bijrobert.nl beveiligd door een SSL-certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

 

Jouw rechten

Recht op inzage
Je hebt het recht om jouw gegevens die wij vastleggen en bewaren op te vragen. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar communicatie@bijrobert.nl. Wij sturen je dan een overzicht van jouw gegevens.

Recht op rectificatie
Kloppen je gegevens niet (meer)? Je hebt het recht om ons je gegevens aan te laten passen. Stuur daarvoor een e-mail naar communicatie@bijrobert.nl.  

Recht op wissen van gegevens
Wil je niet langer dat wij je gegevens bewaren? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

Recht op het indienen van een klacht
Als je vindt dat wij niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaan, heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Recht op stop gegevensgebruik
Wil je niet meer dat wij jouw gegevens gebruiken? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens. Stuur in dat geval een e-mail naar communicatie@bijrobert.nl, dan doen wij ons best om zo snel mogelijk te reageren en aan je verzoek tegemoet te komen.

Andere websites
Op www.bijrobert.nl vind je misschien links naar andere websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de manier waarop deze sites met persoonsgegevens omgaan. Raadpleeg hiervoor de privacyverklaring van de betreffende website(s).