Cursussen patisserie
Luxe taarten, koekjes, chocoladewerk, de mooiste desserts: tijdens onze patisseriecursussen nemen we je mee in de wondere wereld van de ambachtelijke patisserie.
3-daagse patisseriecursussen
Van basisvaardigheden tot decoratietechnieken
Tijdens onze patisseriecursussen maak je kennis met de belangrijkste verhoudingen, basisrecepten en vaktechnieken. Je krijgt bovendien handige tips en trucs om (huis-tuin-en-keuken)apparatuur en materialen in te zetten voor een professioneel resultaat.
Er zijn drie opeenvolgende patisseriecursussen, oplopend in niveau. Omdat elke cursus uitgaat van kennis die je hebt opgedaan tijdens eerdere cursus(sen), kun je je alleen inschrijven voor de cursussen Patisserie 2 en 3 als je de voorgaande cursus(sen) hebt voltooid.
onze patisseriecursussen
Cursus Patisserie 1
Cursus patisserie 2
Cursus Patisserie 3 (met Robèrt)
meer bakcursussen
Zoek je iets anders?
We hebben nog veel meer cursussen waarmee je leert bakken vanuit de basis. Van brood tot patisserie en alles ertussenin: voor ieder wat wils!