Cursussen patisserie

Luxe taarten, koekjes, chocoladewerk, de mooiste desserts: tijdens onze patisseriecursussen nemen we je mee in de wondere wereld van de ambachtelijke patisserie.

Cover voor BIJ090622_N2C9059

3-daagse patisseriecursussen

Van basisvaardigheden tot decoratietechnieken

Tijdens onze patisseriecursussen maak je kennis met de belangrijkste verhoudingen, basisrecepten en vaktechnieken. Je krijgt bovendien handige tips en trucs om (huis-tuin-en-keuken)apparatuur en materialen in te zetten voor een professioneel resultaat.

Er zijn drie opeenvolgende patisseriecursussen, oplopend in niveau. Omdat elke cursus uitgaat van kennis die je hebt opgedaan tijdens eerdere cursus(sen), kun je je alleen inschrijven voor de cursussen Patisserie 2 en 3 als je de voorgaande cursus(sen) hebt voltooid.

onze patisseriecursussen

Thumbnail voor Cursus Patisserie 1

Cursus Patisserie 1

De bakcursus Patisserie 1 is voor iedereen die meer wil leren over de basis van patisserie. Een uitvoerige kennismaking met basisrecepten en -technieken, altijd met handige vertaalslag voor thuis.
Thumbnail voor Cursus patisserie 2

Cursus patisserie 2

De basis die je bij de bakcursus Patisserie 1 hebt gelegd, ga je in bakcursus Patisserie 2 verder uitbreiden en verfijnen. Je gaat aan de slag met nog meer basistechnieken waarmee je je bakkunsten naar een nog hoger niveau tilt.
Thumbnail voor Cursus Patisserie 3 (met Robèrt)

Cursus Patisserie 3 (met Robèrt)

Sluit je patisserie-opleiding af met een klapper! Robèrt neemt je als een ware Meester mee in gevorderde technieken en daagt je uit om je vaardigheden verder te verfijnen voor echte spektakelstukken.
Cover voor

meer bakcursussen

Zoek je iets anders?

We hebben nog veel meer cursussen waarmee je leert bakken vanuit de basis. Van brood tot patisserie en alles ertussenin: voor ieder wat wils!