Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Heel vaak krijgen we de vraag of we een bepaald goed doel willen steunen. Het ene goede doel is nog mooier dan het andere, maar zoals je zult begrijpen, moeten we keuzes maken. Wij hebben gekozen voor de onderstaande goede doelen en houden het graag bij deze keuze. Aanvragen voor andere goede doelen worden daarom niet in behandeling genomen.

 • Kinderfonds MAMAS
  Sinds oktober 2019 is Robèrt officieel ambassadeur van Kinderfonds MAMAS, een organisatie die 2.000 lokale MAMAS in Zuid-Afrika ondersteunt bij het organiseren van dagelijkse zorg voor maar liefst 50.000 kansarme kinderen. Het fonds zorgt voor voeding, huiswerkbegeleiding, medische zorg en veilige plekken om te spelen. De MAMAS geven de kinderen liefde, zorg, aandacht en vertrouwen. Onder 'Goede doelen & sponsoring' bij onze Veelgestelde vragen lees je meer over Robèrts motivatie om Kinderfonds MAMAS te steunen. Op 15 november 2019 schoof hij aan bij Koffietijd om erover te vertellen. Bekijk hier het fragment van Koffietijd.
 • De Voedselbank 
  Wij doen ons best om verspilling zoveel mogelijk tegen te gaan, maar willen onze gasten tegelijkertijd liever geen nee verkopen. Overschotten van ons assortiment doneren we aan de Voedselbank, die voedselpakketten verspreidt onder de armste mensen in Nederland.

 • EET met je hart 
  Met Keuken Van Leer steunen wij Stichting EET met je hart, die met een jaarlijkse restaurantcampagne zes weken per jaar aandacht vraagt voor eenzaamheid onder ouderen. Gasten die deelnemende restaurants bezoeken, kunnen een vrijwillige bijdrage van €1 op de totaalrekening doneren. Iedere euro komt volledig ten goede aan het organiseren van waardevolle ontmoetingen voor kwetsbare ouderen.

 • Stichtingen die zich hardmaken voor wensen van zieke kinderen, zoals Make-A-Wish, Dream4Kids en Stichting Opkikker 
  Graag laten we zoveel mogelijk mensen meegenieten van ons mooie vak. Als we daarmee zieke kinderen hun ellende voor even kunnen laten vergeten, zetten we ons daar graag voor in. ‘Een dag lang gaat het niet over de ziekte. Alle ellende wordt voor even vergeten’, aldus Robèrt. ‘Het is heel waardevol om daaraan een bijdrage te kunnen leveren en een mooie herinnering te creëren.’

 • Pantereus Vanuit Pirjo’s achtergrond als bioloog – en kattenliefhebber – steunen we al jaren de stichting Pantereus, die zich inzet voor wilde kattensoorten die met uitsterven worden bedreigd.