Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Meesterlijke patisserie

De ultieme wowfactor

Wij streven altijd naar de ultieme wowfactor: producten die zó lekker zijn, dat je niet weet wat je proeft. Dat begint bij de basis - grondstoffen, kennis en vakmanschap - en gaat door tot in de kleinste details. Robèrt: 'Wij gaan voor de Champions League van de patisserie. Van een zes een negen maken is vaak minder moeilijk dan van een negen een 9,5 maken. Vergelijk het maar met topsport: die laatste seconde tot aan het wereldrecord vergt jaren training.'

We werken zoveel mogelijk met biologische en duurzame producten, het liefst lokaal ingekocht. En als bepaalde grondstoffen niet dicht bij huis verkrijgbaar zijn, bijvoorbeeld omdat ze nu eenmaal niet groeien in ons klimaat, gaan we elders op zoek naar de beste kwaliteit. Daarvoor gaat Robèrt de hele wereld over. Zo gebruiken we Bourbon-vanille uit Madagaskar, 's werelds lekkerste hazelnoten, amandelen en pistachenoten uit verschillende gebieden in Italië, en gekonfijte sinaassnippers van een familiebedrijf op Corsica. Je proeft het verschil. 

 

Ons assortiment

Een deel van ons assortiment bestaat uit heuse Robèrt-klassiekers. Dat zijn bijvoorbeeld onze appelkoeken, de hazelnootprogresgebakjes en natuurlijk de White Princess, het gebakje waarmee Robèrt in 2010 de titel Meester Patissier behaalde. Daarnaast werken we graag met de smaken van het seizoen: van aardbeiensloffen in de zomer tot appel-karamelmacarons in de herfst. Benieuwd naar ons actuele assortiment? Neem een kijkje in onze winkel. 

 

 

Zelf doen?

Meld je dan aan voor een cursus

Cursussen

Voor alle (thuis)bakkers die meer willen leren

Bekijken

Recepten

Voor alle (thuis)bakkers die het zelf willen doen

Bekijken

Bakvragen

Voor alle (thuis)bakkers die er even niet uitkomen

Bekijken