Bijrobert.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om u beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag uw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij u beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies?

Online bij Robèrt in de leer

We bieden onze gasten graag een totaalbeleving: offline, maar ook steeds meer online. In tijden van corona zijn hard en gepassioneerd werken, goed zijn voor je gasten en creatief ondernemen nóg belangrijker.

Met ons team proberen we te blijven kijken naar wat er wél mogelijk is, ondanks dat ons restaurant op slot ging, cursussen werden geannuleerd en rondleidingen en evenementen zijn afgelast. Een goed voorbeeld hiervan is onze webshop, die we aan het begin van de coronatijd lanceerden. Inmiddels draait de webshop op volle toeren en verzenden we zelfs een deel van ons assortiment binnen Nederland.

Online platform
Daarbij zijn we ook gestart met een andere droom: een online platform waarop we (thuis)bakkers kunnen inspireren, begeleiden en de kneepjes van ons mooie vak kunnen bijbrengen. De tijd is aangebroken om onze digitale plannen aan te pakken en goed uit te werken. Emerce, het tijdschrift en weblog dat zich richt op online business, media en marketing, publiceerde er een artikel over: Robèrt van Beckhoven pakt na eerste digitale stap meteen door met bakplatform.

Lees ook de column van Pirjo over dit onderwerp, die verschijnt in Meesterlijk magazine 28.