Goed nieuws voor jonge chocoholics: Robèrt presenteert de magazinespecial Meesterlijk Junior Chocolade! In deze uitgave neemt hij kinderen mee in de boeiende wereld van chocolade. Wat zijn cacaobonen en waar komen ze vandaan? Hoeveel soorten chocolade bestaan er? En hoe maak je er al dat lekkers mee? Het komt allemaal op speelse wijze aan bod, inclusief stap-voor-staprecepten, opdrachten en puzzels.
Toegankelijk, leerzaam én leuk
Meesterlijk Junior Chocolade is het vervolg op Meesterlijk Junior Brood, waarvan tegelijkertijd de tweede druk verschijnt. Met beide uitgaven wil Robèrt kinderen laten meegenieten van zijn vak. Robèrt: ‘Net als over brood is er zoveel te vertellen over chocolade; het is een supermooi - én lekker! - product. Werken met chocolade is best een kunst, maar met toegankelijke stap-voor-stapuitleg en twaalf recepten zetten jonge chocoholics straks de lekkerste chocoladecreaties op tafel: brownies, pindarotsjes, chocoladepasta, lavacakejes en nog veel meer. Geweldig toch, om dat allemaal zelf te maken?
Robèrt van Beckhoven l Meesterlijk Junior deel 2: Chocolade l hardcover l 84 pagina’s l ISBN: 9789083091815 l €19,95 l verschijnt 10 oktober 2020