Bijrobert.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om u beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag uw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij u beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies?

Een Meesterlijk feestje

Tijd voor een feestje! De 25e editie van Meesterlijk, hét (thuis)bakblad van Nederland, is namelijk binnenkort verkrijgbaar. We hebben er een echt feestnummer van gemaakt, met Robèrts verbluffende champagnetaart als waar spektakelstuk. Zoek je nog inspiratie voor de feestdagen, dan is dit nummer jouw redding! Denk bijvoorbeeld aan een special met feestelijke desserts, van een longeur tot îles flottantes. Of ga je liever voor een échte kerstklassieker, de Christmas pudding? Voor de jaarwisseling kun je aan de slag met kniepertjes en nieuwjaarsrolletjes; een keer wat anders dan de standaard oliebol. 

Boordevol boeiends  
Maar er is nog veel meer. Zo onthult Paul de Leeuw in Dikke Mik hoe hij zijn boterham het liefst belegt, verfijnt Robèrt samen met een lezer een familierecept in de Meestermorfose en zetten we pijnboompitten in de spotlight. En tot slot blikken Robèrt en Pirjo met vakgenoten terug op de afgelopen vijf jaar. Dat er nog maar vele edities mogen volgen!

Lezen of cadeau doen? 
Je vindt Meesterlijk 25 vanaf de eerste week van december bij 1200 verkooppunten, of bestel 'm online. Ook leuk voor de feestdagen of een andere gelegenheid: geef een halfjaarabonnement cadeau aan een bakliefhebber! Wil je hét (thuis)bakblad van Nederland zes keer per jaar in de brievenbus ontvangen en profiteren van leuke extra’s? Kies dan voor een abonnement.

Veel leesplezier!