Bijrobert.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om u beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag uw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij u beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies?

Corona-update

UPDATE 31 MEI 2021 - We krijgen geregeld vragen over de mogelijkheden voor cursussen, high teas, rondleidingen of arrangementen. Natuurlijk willen we zelf ook niets liever dan je als vanouds op onze locatie al het moois van ons vak laten zien en ervaren. We volgen daarom de persconferenties en het nieuws vanuit de overheid op de voet. Op deze pagina vind je na iedere persconferentie een update met de actuele stand van zaken.

BAKKERIJ & WINKELS

  • Bakkerij & winkel
    De ovens in onze bakkerij zijn nog volop in bedrijf en onze winkel is geopend met inachtnemening van de geldende coronaregels. Bekijk de actuele openingstijden.
  • Webshop
    Liever onze producten snel en volledig contactloos afhalen? Plaats dan een bestelling in onze webshop. Wij zetten de producten op het afgesproken moment voor je klaar, zodat jij ze alleen nog maar hoeft op te halen bij ons pick up point. Bekijk de actuele openingstijden en onze plattegrond.
  • BENG!
    Onze winkel voor grondstoffen, materialen en cadeauartikelen blijft voorlopig geopend op afspraak, met inachtneming van de geldende coronaregels. Wil je een afspraak maken? Stuur ons een e-mail.


CURSUSSEN
We zijn blij te kunnen melden dat we met de versoepelingen die per 5 juni ingaan, mogelijkheden zien om de komende tijd weer te starten met onze cursussen. We focussen daarbij allereerst op de inhaalcursussen. Om te zorgen voor een veilige omgeving waarin onze cursisten zich alleen hoeven te concentreren op het lesmateriaal, houden we ons uiteraard strikt aan de geldende regels.

De 1,5-meterregel blijft een harde eis van de overheid, waar we zelf ook achterstaan om de veiligheid van onze cursisten en onze collega’s te kunnen waarborgen. Naleving van de 1,5 meter kunnen we alleen garanderen bij een maximum van 10 cursisten, die ieder een eigen werkbank toegewezen krijgen. We starten daarom de komende maanden met de inhaalcursussen met een maximum van 10 deelnemers. Zij worden per mail op de hoogte gebracht van de nieuwe cursusdata en onze aanvullende huisregels rondom corona (waar o.a. het overleggen van een vaccinatiebewijs of negatieve coronatest onderdeel van is). Ondertussen onderzoeken we hoe we de overige inhaalcursussen, met een maximum van 20 deelnemers, een plek kunnen geven. Zodra we daar duidelijkheid over hebben, worden de betreffende cursisten per mail op de hoogte gebracht.

Wil je een nieuwe cursus boeken?
Meld je dan aan voor de wachtlijst. Dan word je zo snel mogelijk per mail geïnformeerd zodra de cursus of bakdag die je wilt volgen weer bij ons op de planning staat. Omdat we eerst de cursisten van inhaalcursussen willen geven waar ze recht op hebben, is de verwachting dat we - mits de omstandigheden het op dat moment toelaten - pas begin 2022 kunnen starten met een nieuwe cursusagenda. Het kan zijn dat er eerder een plek vrijkomt bij een van de inhaalcursussen. Als dat zo is, schrijven we de mensen op de wachtlijst aan of zij aan willen sluiten (je inschrijven voor de wachtlijst heeft dus écht zin!).

Online platform
Inmiddels zijn we ook gestart met de ontwikkeling van een online platform waar we (thuis)bakkers kunnen inspireren, begeleiden en de kneepjes van het vak kunnen bijbrengen. Online tijdschrift Emerce schreef er al een artikel over: Robèrt van Beckhoven pakt na eerste digitale stap meteen door met bakplatform. Lees ook deze column van Pirjo over onze digitale plannen en de mogelijkheid van online leren. Daarmee creëren we meer mogelijkheden en zekerheden voor de toekomst – zelfs in tijden van lockdowns en andere beperkingen. Zodra we meer concreet nieuws hebben, delen we dat hier en via onze social kanalen.


KEUKEN VAN LEER & DE KAZERNE

Hoe jammer we dat ook vinden, Keuken Van Leer & De Kazerne zijn gesloten vanwege de coronamaatregelen. De crisis dwingt ons verder vooruit te denken dan de eerste voorzichtige versoepelingen voor de horeca. Dat schreven we eind oktober ook al in dit nieuwsbericht over de focus op thuis genieten. Wij zien geen winst in beperkte opening, kunnen met geringe mankracht op dit moment niet de service bieden die we nastreven en vinden de ontwikkelingen voorlopig nog te onzeker. Bij voldoende versoepeling vanuit de overheid hopen we onze gasten als vanouds te laten genieten van het beste dat het bakkersvak te bieden heeft. We gaan daarbij nog steeds uit van zomer 2021. Dat lees je dan als eerste hier, op onze socials en in onze nieuwsbrief. In de tussentijd onderzoeken wij hoe we ons horecaconcept zo kunnen aanpassen dat we klaar zijn voor de toekomst, ook in tijden met risico’s van noodzakelijk overheidsingrijpen.


RONDLEIDINGEN & ARRANGEMENTEN
Rondleidingen door ons bedrijf zijn momenteel niet mogelijk. Wel kun je onze boulangers en patissiers aan het werk zien tijdens een bezoek aan onze open bakkerij en winkel. Ook nemen we op dit moment nog geen reserveringen aan voor arrangementen met rondleidingen, baksessies en andere (groeps)activiteiten bij ons op locatie.

RELATIE- EN PERSONEELSGESCHENKEN
Op locatie zijn er op dit moment geen mogelijkheden, wel denken we graag met je mee om anderen op afstand een hart onder de riem te steken met de mogelijkheid voor relatie- en personeelsgeschenken. Bijvoorbeeld in de vorm van bakpakketten, chocolade of andere lekkernijen. Meer weten? Stuur ons een e-mail.


WIL JE MEER WETEN?

  • Wil je meer weten over onze bedrijven? Raadpleeg dan onze veelgestelde vragen.
  • Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Onderaan deze pagina kun je je ervoor aanmelden (in het blauwe vlak).