Meesterlijke demo's

Tijdens zijn Meesterlijke demo’s geeft Robèrt live demonstraties van geselecteerde recepten uit zijn magazine Meesterlijk. Met lekkers uit eigen bakkerij, een luxe lunch en een afsluitende borrel serveren we je een dagprogramma om van te smullen.

Cover voor BIJ0610228057 – Beeld voor header_groot_1

Hét dagje uit voor thuisbakkers

Exclusieve masterclasses van Robèrt

In elk nummer van Robèrts magazine Meesterlijk zet hij een aantal van zijn favoriete producten, technieken en ingrediënten in de spotlight met smakelijke artikelen en de lekkerste recepten.

Tijdens zijn Meesterlijke demo’s brengt Robèrt een aantal van die thema’s extra tot leven met uitgebreide demonstraties. Hij geeft de beste tips en trucs en beantwoordt al je vragen.

meesterlijke demo’s

Thumbnail voor bakken met desem

bakken met desem

Tijdens deze Meesterlijke demo geeft Robèrt een uitgebreid college over desem. Hij vertelt je alles over het starten en onderhouden van je eigen desem en demonstreert een aantal van zijn favoriete recepten met desem.
Thumbnail voor gouden ouden

gouden ouden

Trends komen en gaan, ook in de bakkerij. Toch zijn er producten die altijd een speciaal plekje in het bakkershart houden. Tijdens deze demo laat Robèrt zien hoe hij een aantal van zijn favoriete klassiekers maakt: van roomhoorns tot Otello en de koninginnerol.
Thumbnail voor Feestelijke desserts

Feestelijke desserts

Krijg je stress van het dessert met de feestdagen? Nergens voor nodig! Kwestie van goede basisrecepten en een gedegen voorbereiding. Robèrt demonstreert zijn favorieten, van een macarondessert tot crème-brûlée en een soezentoren.
Thumbnail voor Meesterlijk Junior Snoep

Meesterlijk Junior Snoep

Robèrt zien hoe hij zijn favoriete snoepjes maakt! Deze demo is gebaseerd op Meesterlijk Junior Snoep, het derde deel van de jeugdboekenserie waarin Robèrt jonge thuisbakkers meeneemt in zijn bakkerswereld.
Cover voor

cursussen voor thuisbakkers

Liever zelf aan de bak?

Tijdens onze bakcursussen leer je onder begeleiding van onze docenten bakken vanuit de basis. Van brood tot patisserie en alles ertussenin: voor ieder wat wils!