Demo feestelijke desserts

Tijdens zijn Meesterlijke demo’s brengt Robèrt één thema uit zijn magazine Meesterlijk extra tot leven met uitgebreide demonstraties van geselecteerde recepten. Dit keer: alles over feestelijke desserts! 

Cover voor © Raoul Hollants Photography

feestelijke desserts

Tips & tricks van Robèrt

Krijg je stress van het dessert met de feestdagen? Nergens voor nodig! Kwestie van goede basisrecepten en een gedegen voorbereiding. Robèrt helpt je op weg met de beste tips en tricks.

Tijdens deze demo laat Robèrt zien hoe hij zijn favoriete feestdesserts maakt: van een macarondessert tot crème-brûlée en een soezentoren. Ondertussen kun jij hem al je bakvragen stellen. Natuurlijk ga je naar huis met de recepten op zak, want na de demo’s van Robèrt wil én kun jij dit thuis ook!

Masterclass van Robèrt

Robèrt demonstreert zijn favoriete recepten en geeft tips & tricks.

Bakvragen

Stel Robèrt al je bakvragen!

Prijs

Deze demo kost €125 p.p.
Dat is inclusief gebak, lunch en borrel.

Inclusief cadeau

Bij de demo krijg je een exemplaar van Meesterlijk magazine met alle recepten cadeau t.w.v. €6,95.

Cover voor

wat gaan we doen?

Programma (10.00 – 16.30 uur)

  • Ontvangst met lekkers uit eigen bakkerij.
  • Masterclass van Robèrt over feestelijke desserts, inclusief demo’s en ruim gelegenheid voor vragen (deel 1).
  • Luxe lunch in De Kazerne.
  • Masterclass van Robèrt over feestelijke desserts, inclusief demo’s en ruim gelegenheid voor vragen (deel 2).
  • Afsluitende borrel.

Goed om te weten: tijdens deze demo ga je niet zelf aan de slag. Wil je graag zelf bakken? Bekijk onze cursussen.

agenda & aanmelden

Op dit moment is er voor de Meesterlijke demo ‘Feestelijke desserts’ geen datum beschikbaar waarvoor je kunt aanmelden. Schrijf je vrijblijvend in voor onze wachtlijst en je ontvangt een mail zodra er een nieuwe datum gepland wordt.

Bekijk alle beschikbare cursussen en Meesterlijke demo’s in de cursusagenda.

Cover voor

Meer demo's & cursussen

Op zoek naar iets anders?

Heb je onze andere demo’s en cursussen voor thuisbakkers al gezien? Van brood tot patisserie en alles ertussenin: er is voor ieder wat wils!