Proeverij port & spijs

Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven en sommelier Luc Linnenbank slaan de handen ineen voor een exclusieve proeverij van port en spijzen uit de bakkerij. Een unieke beleving!

Cover voor maksym-kaharlytskyi-3uJt73tr4hI-unsplash_Bijsnede

De bakker & de sommelier

Twee experts, één exclusieve masterclass!

Robèrt en Luc nemen je mee in de wereld van port en de lekkerste spijscombinaties.
Daarbij is ook aandacht voor alcoholvrije alternatieven –  genieten is immers voor iedereen.
Deze masterclass verenigt kennis en kunde op hoog niveau in één unieke beleving:
laat je inspireren voor de feestdagen en andere genietmomenten!

Masterclass met proeverij

Alles over port, prisecco en Meesterlijke spijscombinaties uit de bakkerij.

Datum & locatie

Zondag 10 december van 14.00 tot 16.30 uur bij NEO KVL Hotel,
Almijstraat 12 te Oisterwijk.

Prijs

Deze masterclass kost €69 p.p.
Dat is inclusief 7 proefglazen en bijbehorende spijzen.

Profiteer van korting

Iets lekkers geproefd?
Koop je favorieten na afloop tegen scherpe prijzen.

Cover voor

Port & chocolade

Verwennerij voor de feestdagen

Tijdens de masterclass vertelt Luc alles over de druiven en eigenschappen van verschillende soorten port. Een portmaker van Quinta do Pessegueiro is aanwezig om je meer te vertellen over de productie van port. En natuurlijk wordt er geproefd! Je zult merken dat je de verschillende soorten gaat herkennen.

 

Qua spijscombinaties is er bijzondere aandacht voor port en chocolade. Dé combinatie voor de feestdagen! Robèrt neemt je mee in de wereld van cacao.

Alcoholvrije alternatieven

Zonder in te leveren op smaak

Steeds meer mensen kiezen ervoor om minder of geen alcohol te drinken. Dat betekent niet dat je hoeft in te leveren op smaak! Luc en Robèrt zien een hoogwaardig alternatief in prisecco’s, feestelijke alcoholvrije bubbels op basis van fruit en kruiden.

 

De prisecco’s worden uiteraard óók geproefd, inclusief zoete en hartige spijscombinaties van Robèrt.

Cover voor

zondag 10 december

zondag 10 december
DagUren
13.30 – 13.45 uur: ontvangst in atrium NEO KVL Hotel
14.00 – 16.30 uur: introductie en start masterclass
Vanaf 16.30 uur: borrel met bubbels en (vegan) worstenbrood

borrelen na afloop

Na afloop van het programma is het mogelijk om op eigen gelegenheid verder te borrelen en na te praten in de sfeervolle bar van NEO KVL Hotel. Wees welkom!

aanmelden

Selecteer in het formulier hieronder de masterclass ‘De bakker & de sommelier’ om je aan te melden.