Bijrobert.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om u beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag uw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij u beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies?

Cover Meesterlijk magazine

Meesterlijk: inspiratie en passie voor (thuis) bakken

Robèrt wil zo veel mogelijk mensen laten kennismaken met alle aspecten van het bakkersvak. In onze open bakkerij kun je met eigen ogen bekijken hoe wij onze lekkerste producten maken en bij onze brood- en patisseriecursussen leer je zelf de kneepjes van het vak. Voor wie thuis aan de slag wil, is er Robèrts magazine Meesterlijk: zes nummers per jaar boordevol inspiratie voor (thuis)bakkers.  

  • favorieten van Robèrt
  • (seizoens)recepten 
  • nieuws en klassiekers uit de bakkerij
  • achtergronden over grondstoffen
  • interviews met vakgenoten
  • antwoorden op bakvragen

… en nog veel meer!

Benieuwd naar Meesterlijk?
Bekijk dan een aantal smakelijke pagina's uit een van de voorgaande edities!

Neem een abonnement

Meesterlijk zes keer per jaar vers van de pers op je deurmat vinden? Kies dan voor een abonnement. Als abonnee profiteer je van korting én van exclusieve voordelen, bijvoorbeeld door meegesealde cadeautjes en kortingen op producten of evenementen.

 

Losse verkoop

Liever eerst kennismaken met Meesterlijk? Bestel een los nummer via de knop hieronder, koop 'm in een van onze eigen locaties in Oisterwijk of zoek een verkooppunt in de buurt.

 

Bestel een los nummer van Meesterlijk

 

 

 

Meesterlijk Junior Brood

De eerste juniorspecial van Meesterlijk is in herdruk gegaan! Alles wat er te weten valt over brood en brood bakken komt erin aan bod. Robèrt begint met zijn uitleg altijd bij de basis, want begrijpen hoe iets werkt is de beste manier om het toe te passen. In toegankelijke hoofdstukken over granen, meel, water, rijsmiddelen, zout en ovens legt hij eerst uit wat je allemaal nodig hebt om brood te bakken. Daarna kunnen de lezers zelf aan de bak met stap-voor-staprecepten voor Meesterlijke broodjes en pizza's.  

Voor kinderen tot zo'n 14 jaar.

Ook handig voor spreekbeurten!

 

       Bestel de herdruk van Meesterlijk junior - Brood

Meesterlijk Junior Chocolade

In de tweede juniorspecial van Meesterlijk neemt Robèrt jonge chocoholics mee in de wereld van de chocolade. Op speelse wijze volgen zij de route van de cacaobonen, het basisingrediënt van chocolade; van de cacaoplantage via de chocoladefabriek tot in Robèrts eigen chocolaterie. Met stap-voor-staprecepten, opdrachten en puzzels kunnen kinderen vervolgens zelf aan de slag.

Voor kinderen tot zo'n 14 jaar.

Ook handig voor spreekbeurten!

 

        Bestel Meesterlijk Junior Chocolade

 

Nieuwsgierig?

Bekijk dan ons voorproefje van Meesterlijk Junior Chocolade.

 

Meer weten?

Lees ons nieuwsbericht over Meesterlijk Junior Chocolade en de herdruk van Meesterlijk Junior Brood.

Vind een verkooppunt