Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Boeken van Robèrt

Meesterlijk brood

Een basisboek dat begint bij het begin. Geen trucs, maar kennis en gedegen recepten. De theorie wordt verduidelijkt met veel stap-voor-stapfoto’s.

Verkrijgbaar bij BENG! en (online) boekhandels.

Bestel

 

 

Meer Meesterlijk brood

'Meer Meesterlijk brood' gaat verder waar 'Meesterlijk brood' ophoudt, met nóg meer informatie en recepten voor een volgende stap in je ontwikkeling als broodbakker.

Verkrijgbaar bij BENG! en (online) boekhandels.

Bestel

 Brood - Op ontdekkingsreis met Robèrt van Beckhoven

'Brood' is een verslag in woord en beeld van de ontdekkingsreis die Robèrt maakte voor de succesvolle gelijknamige documentaireserie van Omroep MAX (2017). Naast een bundeling van zijn reisverhalen is 'Brood' vooral een receptenboek, zodat iedereen thuis kan meegenieten van de broden uit de serie: van Bretonse pain de campagne tot Toscaans kastanjebrood en Duitse pretzels. 

Verkrijgbaar bij BENG! en (online) boekhandels.

Bestel 
Brood beweegt

 De creaties waarmee Robèrt in 2013 zijn titel Meester Boulanger behaalde gebundeld in een luxe set van twee boeken: een portfolio en een receptenboek met onder andere recepten voor desembrood, meergranencroissants, een 'speltvlaai' en een koffieparel.

Exclusief verkrijgbaar bij BENG!