Home - Magazine

Magazine

Bij Robèrt in de leer(fabriek)

Naast productie draaien in zijn bakkerij is Robèrts grootste passie het overbrengen van kennis over zijn vak. Dat doet hij via zijn open bakkerij in de voormalige leerfabriek in Oisterwijk, waar iedereen kan zien hoe hij en zijn bakkersteam de mooiste producten maken, via zijn brood- en patisseriecursussen, maar ook via het magazine Bij Robèrt.

Liefhebbers van koken, bakken en lekker eten kunnen hun hart ophalen aan recepten van de meester, handige tips en achtergrondinformatie over ingrediënten. Plus: de leukste blogs, inspirerende kookboeken, de places to be tijdens culinaire citytrips en nog veel meer!

Verschijning

Bij Robèrt in de leer(fabriek) verschijnt vier keer per jaar. Ieder nummer staat in het teken van het seizoen. Elk seizoen kent immers zo z’n eigen specifieke gerechten en producten. Natuurlijk is er ook aandacht voor feestdagen en bijbehorende lekkernijen.

Abonneren

Wil je geen magazine missen? Neem dan een abonnement.

Let op: wij leveren alleen binnen Nederland.

Losse verkoop

Losse nummers zijn voor €4,95 per stuk te koop in de winkel van Robèrt op de Almijstraat 14 te Oisterwijk.