Home - Keuken Van Leer

Keuken Van Leer

'bij Robèrt' laten we je graag alle aspecten van het (banket)bakkersvak beleven:

  • Wandelend door de 45 meter lange glazen gang langs onze brood- en banketbakkerij krijg je een kijkje in de keuken van de bakkers, patissiers en chocolatiers.
  • In de winkel aan het eind van die gang koop je onze ambachtelijke producten: ambachtelijk en huisgemaakt van alleen de beste ingrediënten. 
  • In het ruime en modern ingerichte cursuslokaal leer je het vak onder begeleiding van het team van Robèrt.

Het enige dat nog ontbrak, was een plek om mensen te laten genieten van niet alleen producten uit de eigen bakkerij, maar van het goede leven in brede zin. Waar je de échte Brabantse gastvrijheid ervaart en het gevoel krijgt dat je thuiskomt. Die plek werd Keuken Van Leer, in het verlengde van de glazen gang van bij Robèrt. Hier geniet je van een heerlijke duurzame kop koffie of thee, ontbijt, lunch, high tea, borrel en diner. 

Uiteraard werken we in Keuken Van Leer met brood en gebak uit eigen bakkerij, maar ook de filosofie ligt in het verlengde van bij Robèrt. Kenmerkend is de nadruk op kwaliteit en vakmanschap, waardoor herkenbare ingrediënten en gerechten plotseling weer verrassen in smaak en beleving.

Keuken Van Leer
Almijstraat 14, Oisterwijk
tel. 013 203 24 51
www.kafevanleer.nl