Pop-up: ijs van Robèrt

IJs van bakkerskwaliteit! Je proeft het deze zomer in de pop-up van Robèrt, te vinden naast de bakkerij.

Cover voor BIJ06062430545-header-01_puur

Iedere vrijdag t/m zondag open*

Robèrt: ‘Ik kan niet wachten om mensen kennis te laten maken met ijs op patisserieniveau!’

Ambachtelijk schepijs

Van framboos en passievrucht tot hazelnoot en chocolade

Hoogwaardig softijs

Tip van Robèrt: op een bolus!

Kraak & smaak

Altijd met een chocolaatje om doorheen te breken

Openingstijden

Elke vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 – 17.00 uur*

*Houd Instagram of Facebook in de gaten voor eventuele extra openingsdagen.

Contact

Cover voor

Maak je bezoek compleet

Dit kun je ook doen bij Robèrt

Kom je een ijsje halen? Neem ook eens een kijkje in onze bakkerij. Liever zelf aan de bak? Dan zijn onze cursussen brood en patisserie iets voor jou. En voordat je gaat: even genieten van een high tea, lunch of borrelplank in onze lunchroom natuurlijk!