Groeps-activiteiten

Op zoek naar een gezellige, leerzame en inspirerende invulling van een bedrijfsuitje of klantenevent? Kom bakken bij de B’academie van Robèrt!

Cover voor BIJ091117BIJ091117_94A7710-Robert-met-cursisten-14

Een variatie aan mogelijkheden

Demonstraties en zelf bakken

Bij de B’academie zijn er drie verschillende mogelijkheden voor groepen. Een themacursus voor een hele dag bakken, een themaworkshop waarbij je een halve dag zelf gaat bakken én demonstraties krijgt of een Meesterlijke demo van Robèrt, waarbij hij een dagprogramma vol passie, technieken en lekkers verzorgt.

Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag.

Cover voor

Themacursussen

Van appeltaart tot meringue

Tijdens onze themacursussen gaan jullie bakken vanuit de basis. Het thema kies je zelf vanuit onze bestaande themacursussen.

 

Wie de cursus geeft, bepalen we in overleg. Daarbij kunnen jullie aangeven of jullie een voorkeur hebben voor een van onze ervaren vakdocenten of voor Robèrt.

 

Alle deelnemers krijgen een syllabus met recepten mee naar huis zodat ze ook thuis aan de slag kunnen.

Samenwerken

Een themacursus is geschikt voor groepen tot 20 personen. Je gaat aan de slag in tweetallen per werkbank.

Hele dag

Een themacursus is de hele dag en vindt plaats van ongeveer 09.00 tot 16.30 uur.

Meesterlijk genieten

Koffie met lekkers uit de bakkerij, een uitgebreide lunch en een afsluitende borrel: ook aan de innerlijke mens is gedacht.

Vol inspiratie naar huis

De deelnemers gaan naar huis met al het lekkers dat gemaakt is én met de recepten, zodat ze thuis ook aan de slag kunnen.

Cover voor

Themaworkshops

Combi van zelf bakken en demonstraties

Tijdens een themaworkshop gaan jullie samen aan de slag met het bakken van onder meer worstenbroodjes. Dit kan onder begeleiding van een van onze ervaren vakdocenten of onder begeleiding van Robèrt.

 

Een themaworkshop vindt plaats in de ochtend of in de middag en is uit te breiden met een lunch, high tea of besloten diner in De Kazerne.

 

Samenwerken

Een themaworkshop is geschikt voor groepen tot 40 personen. Je gaat aan de slag in tweetallen per werkbank.

Dagdeel

Een themaworkshop is een dagdeel en vindt plaats van 9.30 tot 13.00 uur of van 13.30 tot 17.00 uur.

Meesterlijk genieten

Een ochtendprogramma starten we met koffie/thee en iets lekkers uit de bakkerij. Een middagprogramma sluiten we af met een borrel en iets lekkers uit de bakkerij.

Vol inspiratie naar huis

De deelnemers gaan naar huis met al het lekkers dat gemaakt is én met de recepten, zodat ze thuis ook aan de slag kunnen.

Programma

Tot 20 personen gaan jullie – behalve worstenbroodjes – nog een recept zelf maken en wordt er daarnaast een recept gedemonstreerd. Bij groepen vanaf 20 personen wordt de groep in tweeën gesplitst en worden er – naast de worstenbroodjes die jullie zelf bakken – twee recepten gedemonstreerd.

Welke recepten dat zijn, bepalen we samen in overleg. De mogelijkheden zijn:

  • Bolussen
  • Noten-karamelslof
  • Fraisiertaart (in de zomer)
  • Focaccia
Afbeelding van BIJ2104171109 – Bolussen
Bolussen
Afbeelding van ©Raoul Hollants Photography
Fraisiertaart
Afbeelding van Focaccia
© bij Robèrt – Focaccia
Afbeelding van BIJ2104171109 – Bolussen
Afbeelding van ©Raoul Hollants Photography
Afbeelding van Focaccia
Cover voor

Meesterlijke demo van Robèrt

Inspiratie van de Meester

Tijdens een Meesterlijke demo brengt Robèrt een thema uit zijn magazine Meesterlijk tot leven. In een informele setting demonstreert hij diverse recepten en deelt hij de beste tips en tricks. Luisteren, kijken én proeven!

 

Kortom: een compleet verzorgde dag met ruime gelegenheid om vragen te stellen! Deelnemers gaan hierbij niet zelf aan de bak. Liever wél de handen uit de mouwen steken tijdens een baksessie? Kies dan voor een themacursus of -workshop.

Inspirerend groepsuitje

Een Meesterlijke demo is geschikt voor groepen tot 30 personen.

Dagdeel

Een Meesterlijke demo vindt plaats van 10.00 tot 16.30 uur

Meesterlijk genieten

Koffie met lekkers uit de bakkerij, een luxe lunch en proeven van Robèrts producten: dat wordt Meesterlijk genieten.

Vol inspiratie naar huis

Het lekkers dat Robèrt gemaakt heeft, mag mee naar huis. Daarnaast krijgt iedereen een Meesterlijk magazine met de recepten uit de demo.

Aanvullende mogelijkheden

Bovenstaande arrangementen zijn uit te breiden met diverse mogelijkheden in onze horecalocatie De Kazerne. Hier serveren we lunch, morning coffees en high teas. Op verzoek zijn er ook mogelijkheden voor besloten diners.

Tot slot zijn er diverse extra’s, zoals een uniek B’academie-schort, een goodiebag of een abonnement op ons inspiratieplatform Meesterlijk van Robèrt, met onder andere online masterclasses van Robèrt.

Kortom: alle ingrediënten voor een onvergetelijke groepsactiviteit zijn aanwezig. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Cover voor

Relatiegeschenken

Op zoek naar iets anders?

Bekijk ons ruime assortiment relatiegeschenken. Ook personalisatie is mogelijk. Laat ons weten wat je zoekt, we denken graag met je mee!