Goede doelen

Écht een bijdrage leveren aan goede doelen kan alleen met commitment, is onze overtuiging. We hebben daarom gekozen voor een ambassadeurschap voor drie organisaties. Aanvragen voor andere doelen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Cover voor BIJ0211228805 c – Robèrt handen noten

kinderfonds mamas

Sinds oktober 2019 is Robèrt officieel ambassadeur van Kinderfonds MAMAS, een organisatie die 2000 lokale MAMAS in Zuid-Afrika ondersteunt bij het organiseren van dagelijkse zorg voor maar liefst 50.000 kansarme kinderen. Het fonds zorgt voor voeding, huiswerkbegeleiding, medische zorg en veilige plekken om te spelen. De MAMAS geven de kinderen liefde, zorg, aandacht en vertrouwen.

voedselbanken nederland

Wij doen ons best om verspilling zoveel mogelijk tegen te gaan, maar willen onze gasten tegelijkertijd liever geen nee verkopen. Overschotten van ons assortiment doneren we aan Voedselbanken Nederland, een stichting die voedselpakketten verspreidt onder de armste mensen in Nederland.

wensstichtingen voor zieke kinderen

Waar mogelijk zetten we ons in voor kinderen die te maken hebben met ziekte. Dat doen we in samenwerking met organisaties als Make-A-Wish, Dream4Kids en Stichting Opkikker. ‘Een dag lang gaat het niet over de ziekte. Alle ellende wordt voor even vergeten’, aldus Robèrt. ‘Het is heel waardevol om daaraan een bijdrage te kunnen leveren en een mooie herinnering te creëren.’

Wil je een aanvraag doen vanuit een stichting die zich hardmaakt voor zieke kinderen? Stuur ons een e-mail. We denken graag met je mee.