Home - De Winkel van Robčrt

De Winkel van Robčrt

Beleef het ambacht

In onze bakkerij, gevestigd in de stoere en industriële setting van de voormalige leerfabriek in Oisterwijk, staat kwaliteit hoog in het vaandel. Ambachtelijke broden, patisserie en chocoladeproducten: we maken alles zo duurzaam mogelijk van alleen de beste ingrediënten. We laten je ook graag zien hoe we werken. Als je vanuit de winkel door de 45 meter lange glazen gang loopt, krijg je een kijkje in onze keuken. 

Je bent van harte welkom!

Ons adres is Almijstraat 14, Oisterwijk
Klik hier voor onze contactgegevens en een routekaartje.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 8:00 - 18:00 uur
Woensdag: 8:00 - 18:00 uur
Donderdag:   8:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 8:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 8:00 - 17:00 uur
Zondag: 8:00 - 13:00 uur 

 

Bouwwerkzaamheden: bereikbaarheid & parkeren

Er wordt op het moment volop verbouwd rondom de Leerfabriek. Onze winkel en cursusruimte zijn gewoon bereikbaar, maar let op: 

  • De parkeerplaatsen bij de winkel zijn nog bereikbaar, maar dit aantal is beperkt. Zijn alle plaatsen bezet? Parkeer dan niet aan de straat, want de gemeente Oisterwijk schrijft parkeerboetes uit. 
  • De parkeerplaatsen bij de winkel zijn puur voor winkelbezoek; cursisten (en anderen die langer dan ca. 15 minuten willen parkeren) kunnen vanaf de winkel de P-borden volgen naar de gratis parkeerplaats achter het U-gebouw van de leerfabriek. Of volg bij het binnenrijden van Oisterwijk de borden 'Parkeren KVL'. Die leiden ook naar gratis parkeerplaatsen, vanwaar het een paar minuutjes lopen is naar de leerfabriek.