De Kazerne

De Kazerne is letterlijk en figuurlijk het verlengstuk van de bakkerij van Robèrt. Laat je verrassen met zoete en hartige lekkernijen uit eigen patisserie en boulangerie.

Cover voor ©Raoul Hollants Photography

Sfeerimpressie De Kazerne

Morning coffee

Een Meesterlijk genietmoment om je dag goed te beginnen! Onder het genot van een kopje kwaliteitskoffie van Lavazza presenteren we een proeverij van zoete patisseriehapjes en echte Brabantse worstenbroodjes. Overige consumpties uitgezonderd.

 

Alleen op reservering | € 19,50 p.p. 

Cover voor
Cover voor

High tea

Een high tea zoals een high tea bedoeld is! We serveren onbeperkt kwaliteitsthee van Dilmah en een uitgebreid assortiment van hartige en zoete gerechtjes uit de patisserie en boulangerie. Overige consumpties niet inbegrepen.

 

High tea royal
Voor extra feestelijke ervaring: kies voor de high tea royal, met een glas heerlijke cava om te proosten!

 

Alleen op reservering | € 45 p.p. (royal € 49,95 p.p.) | Tijdslots van 2 uur

Cover voor

Lunch

Lunchen met het lekkerste brood van Nederland, alstublieft! Wat dacht je van de ultieme croque-monsieur of een dagsoep met desembrood? Of ga voor de pinsa Romana: een luchtige kruising tussen pizza en focaccia. Ook om mee te nemen (ter plekke te bestellen)!

 

Bij reserveringen (niet verplicht) vragen wij een aanbetaling van €12,50 p.p. Deze wordt in mindering gebracht bij de rekening. Tijdslots van 2 uur.

Koffie & gebak

Zin in koffie? Daarbij mag een Meesterlijk gebakje natuurlijk niet ontbreken. De White princess en het nougatinegebak zijn klassiekers van Robèrt. Daarnaast serveren we een wisselend assortiment met smaken van het seizoen.

 

Wees welkom! (Reserveren niet mogelijk.)

Cover voor
Cover voor

Cadeaubonnen

Meesterlijke verwennerij

Op zoek naar een cadeau waarmee je indruk maakt?
Met een cadeaubon voor De Kazerne geef je een Meesterlijk genietmoment!

Openingstijden

Openingstijden
DagUren
Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 9.00 – 17.00 uur
Donderdag: 9.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 17.00 uur
Zondag: 9.00 – 17.00 uur

Contact & adres

Heb je vragen? Of wil je informatie over mogelijkheden voor besloten groepen (ook buiten openingstijden)? We helpen je graag.