Bijrobert.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om u beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag uw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij u beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies?

Corona-update

Inhaalcursussen weer van start!
De huidige versoepelingen bieden mogelijkheden om te starten met onze inhaalcursussen; cursussen die vanwege de coronamaatregelen niet door konden gaan. Omdat de 1,5-meterregel nog van kracht blijft, focussen we hierbij op curussen van maximaal 10 personen, zodat ieder aan een eigen werkbank aan de slag kan. 

Nieuwe cursus boeken?
Meld je dan aan voor de wachtlijst. Dan informeren we je zo snel mogelijk per mail zodra de cursus of bakdag die je wilt volgen weer op onze planning staat. Omdat eerst de cursisten van de inhaalcursussen aan de beurt zijn, verwachten we - mits de omstandigheden het op dat moment toelaten - pas begin 2022 te kunnen starten met nieuwe cursussen.

 

 

B'academie van Robèrt: leer bakken vanuit de basis

Op zoek naar een cursus om (beter) te leren bakken? De B’academie van Robèrt biedt bakcursussen in brood en patisserie voor thuisbakkers met en zonder voorkennis, en voor professionals die hun vakkennis willen aanscherpen.

 

Meer weten over onze cursussen?

Bij de veelgestelde vragen vind je nog meer informatie over onze cursussen, de cursusagenda, wachtlijsten en meer. Heb je daarna toch nog vragen? Mail ons gerust.

 

Zelf doen?

Meld je dan aan voor een cursus

Cursussen

Voor alle (thuis)bakkers die meer willen leren.

Bekijken

Recepten

Voor alle (thuis)bakkers die het zelf willen doen.

Bekijken

Bakvragen

Voor alle (thuis)bakkers die er even niet uitkomen.

Bekijken