Bijrobert.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om u beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag uw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij u beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies?

Corona-update

We zijn blij te kunnen melden dat we weer gestart zijn met onze cursussen. We focussen daarbij allereerst op de inhaalcursussen. Cursisten worden per mail op de hoogte gebracht van de nieuwe cursusdata en onze actuele huisregels rondom corona (waar o.a. het overleggen van een vaccinatiebewijs of negatieve coronatest onderdeel van is).

Wil je een nieuwe cursus boeken?
Meld je dan aan voor de wachtlijst. Dan word je zo snel mogelijk per mail geïnformeerd zodra de cursus of bakdag die je wilt volgen weer op de planning staat. Omdat we voorlopig focussen op inhaalcursussen, is de verwachting dat we begin 2022 kunnen starten met een nieuwe cursusagenda. Het kan zijn dat er eerder een plek vrijkomt bij een van de inhaalcursussen. Dan schrijven we de mensen op de wachtlijst aan of zij willen aansluiten. De wachtlijst biedt zo dus wellicht ook nog mogelijkheden voor het najaar van 2021!

 

 

B'academie van Robèrt: leer bakken vanuit de basis

Op zoek naar een cursus om (beter) te leren bakken? De B’academie van Robèrt biedt bakcursussen in brood en patisserie voor thuisbakkers met en zonder voorkennis, en voor professionals die hun vakkennis willen aanscherpen.

 

Meer weten over onze cursussen?

Bij de veelgestelde vragen vind je nog meer informatie over onze cursussen, de cursusagenda, wachtlijsten en meer. Heb je daarna toch nog vragen? Mail ons gerust.

 

Zelf doen?

Meld je dan aan voor een cursus

Cursussen

Voor alle (thuis)bakkers die meer willen leren.

Bekijken

Recepten

Voor alle (thuis)bakkers die het zelf willen doen.

Bekijken

Bakvragen

Voor alle (thuis)bakkers die er even niet uitkomen.

Bekijken