Bijrobert.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om u beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag uw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij u beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies?

B'academie van Robèrt: leer bakken vanuit de basis

 

In Robèrts magazine Meesterlijk belichten we ieder nummer een aantal van zijn favoriete basisproducten, technieken en grondstoffen met achtergrondinformatie en de lekkerste recepten. Tijdens zijn Meesterlijke demo’s brengt Robèrt één thema uit Meesterlijk extra tot leven met uitgebreide demonstraties van geselecteerde recepten: bakken vanuit de basis, inclusief de beste tips en tricks!

                                                                                                                                            Meesterlijke demo's

 

 

Op zoek naar een cursus om (beter) te leren bakken? De B’academie van Robèrt biedt bakcursussen in brood en patisserie voor thuisbakkers met en zonder voorkennis, en voor professionals die hun vakkennis willen aanscherpen.

Meer weten over onze cursussen?

Bij de veelgestelde vragen vind je nog meer informatie over onze cursussen, de cursusagenda, wachtlijsten en meer. Heb je daarna toch nog vragen? Mail ons gerust.

 

Zelf doen?

Meld je dan aan voor een cursus

Cursussen

Voor alle (thuis)bakkers die meer willen leren.

Bekijken

Recepten

Voor alle (thuis)bakkers die het zelf willen doen.

Bekijken

Bakvragen

Voor alle (thuis)bakkers die er even niet uitkomen.

Bekijken