Home - Cursussen & Agenda - Themacursussen - Basiscursus opspuittechnieken

Basiscursus opspuittechnieken

Agenda

Op veler verzoek van cursisten hebben we de Basiscursus Opspuittechnieken ontwikkeld! We beginnen bij de basis: hoe houd je een spuitzak nu eigenlijk goed vast? En hoe kun je zelf van bakpapier een cornetje vouwen? Daarna is het natuurlijk oefenen geblazen.

Programma

Met diverse spuitmondjes en productgroepen (koekjesdeeg, roomchocolade, meringue) ga je aan de slag voor een superstrak resultaat. Van batons, krakelingen en rozetten tot kransjes, paddenstoeltjes en een kardinaalschnitt. Na afloop van deze cursus heb je het werken met de spuitzak helemaal in de vingers!

Try-out

Een nieuwe cursus trappen we af met een try-out. Dat betekent dat we na afloop kritisch gaan beoordelen of het programma zoals we dat hebben bedacht, inhoudelijk en tijdtechnisch helemaal klopt. Waar nodig kunnen we de cursus daarna verder optimaliseren.

Als cursist betaal je voor een try-out een eenmalig gereduceerd tarief. Ook vragen we je na afloop vrijblijvend om een evaluatieformulier in te vullen; feedback van onze cursisten is immers heel waardevol voor eventuele verbeteringen in de toekomst.

Reguliere prijs: €174 p.p.
Prijs try-out: €150 p.p.

Agenda
Basiscursus Opspuittechnieken incl.lunch

19-05-2019     10.00-16.00 uur

Kosten: € 174,00 p.p.

Aantal personen: