Home - Cursussen & Agenda - Onze docenten

Onze docenten

Agenda

Een les Bij Robèrt is altijd door een expert

Tel Robèrts drukke (tv-)schema en de enorme belangstelling voor zijn cursussen bij elkaar op en je begrijpt: hij kan het niet alleen. Daarom is hij op zoek gegaan naar docenten met dezelfde kennis van en passie voor het vak als hijzelf. Na een zorgvuldige selectie- en opleidingsprocedure heeft hij een eersteklas docententeam samengesteld.

Wie de cursus ook geeft, de kwaliteit is altijd van het hoogste niveau. Robert: ‘Het allerbelangrijkste vind ik dat mijn docenten mensen-mensen zijn en veel ervaring hebben, dat ze op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en dat ze zich daarin blijven ontwikkelen. Daarnaast heb ik gezocht naar mensen die een eigen specialiteit hebben, zodat we elkaar aanvullen in onze kwaliteiten.’ 


Robèrt van Beckhoven

Robèrt behoeft nauwelijks toelichting. Behalve Meester Patissier en Meester Boulanger is hij vooral een rasechte 'vakidioot' en bourgondiër die niets liever doet dan zijn kennis overbrengen op iedereen die het leuk vindt. 

 

 

Peter van der Maas

Peter heeft acht jaar praktijkervaring als brood- en banketbakker en twintig jaar ervaring als bakkersleraar in verschillende onderwijstrajecten. Robèrt: 'Peter is als brood- én banketbakker een allround specialist en zijn didactische kwaliteiten zijn onovertroffen.' Peter vindt het heerlijk om het vak over te brengen op mensen. Kenmerkend voor zijn lessen is een flinke dosis humor en luchtigheid.

 

Bram Hullebroeck

Bram Hullebroeck is een van dé topchocolatiers van België. Hij heeft aan de wieg gestaan van de beroemde chocoladeopleiding in België en heeft ruim ervaring in lesgeven. Bij het grote publiek is hij onder andere bekend door de chocoladereplica's van het stadhuis in Brussel en de Tower Bridge in Londen. 


Wie wordt jouw docent?

Door de volle agenda’s kunnen we niet van tevoren vastleggen wie welke cursus geeft. Wie jouw docent wordt, is dus iedere keer een verrassing.