Home - Cursussen & Agenda - Meesterlijke proeverijen - Meesterlijke proeverij: meringue

Meesterlijke proeverij: meringue

Agenda

In Robèrts magazine Meesterlijk nemen we ieder seizoen een aantal van zijn favoriete basisproducten en grondstoffen onder de loep met achtergrondinformatie en de lekkerste recepten.

Én ieder seizoen brengt Robèrt één of meerdere onderwerpen uit Meesterlijk extra tot leven tijdens een Meesterlijke proeverij. Dit keer: meringue!

Programma

  • Ontvangst in Keuken Van Leer met koffie, thee en themalekkernij uit eigen bakkerij.

  • Minimasterclass van Robèrt over meringue, inclusief proeverij.
    Van luchtig en bros tot taai en stevig: wist jij al dat er vier soorten meringue zijn? Het verschil zit 'm in de verhouding eiwit-suiker en de bereidingswijze. Robèrt vertelt je er alles over en laat natuurlijk ook de verschillen proeven! Plus: de beste tips en tricks voor thuis en gelegenheid voor bakvragen.

  • Inclusief goodiebag met bijpassende meringueverrassing.

 

Cursussen