Home - Cursussen & Agenda - Meesterlijke proeverijen - Meesterlijke proeverij: desem

Meesterlijke proeverij: desem

Agenda

In Robèrts magazine Meesterlijk nemen we ieder seizoen een aantal van zijn favoriete basisproducten en grondstoffen onder de loep met achtergrondinformatie, interviews met vakgenoten en de lekkerste recepten.

Én ieder seizoen brengt Robèrt één of meerdere onderwerpen uit Meesterlijk extra tot leven tijdens een Meesterlijke proeverij. Dit keer: desem!

Programma

  • Ontvangst met koffie, thee en lekkers uit eigen bakkerij.

  • Minimasterclass van Robèrt over desem, inclusief proeverij.
    Desembrood is een van Robèrts allergrootste passies. De langdurige rijs- en rijptijd resulteert in een krachtige, onovertroffen broodsmaak. Robèrt vertelt je er alles over. Weet jij bijvoorbeeld het verschil tussen desem en zuurdesem? En wist je dat desembrood voor veel mensen beter te verteren is dan gistbrood? Robèrt neem je mee in de wondere wereld van brood en fermentatie, inclusief de beste tips en tricks voor thuis en ruim gelegenheid voor vragen.

  • Inclusief goodiebag met bijpassende verrassing.

 

Agenda
Meesterlijke proeverij: desem

27-10-2019     11.00-12.00 uur

Kosten: € 19,95 p.p.

Cursus is vol

Wachtlijst
Meesterlijke proeverij: desem

27-10-2019     14.30-15.30

Kosten: € 19,95 p.p.

Aantal personen: