Patisserie II

Agenda

De cursus Patisserie II gaat uit van basiskennis en -technieken, dus je kunt je alleen inschrijven als je de cursus Patisserie I hebt voltooid.

Tijdens deze twee cursusdagen duik je nog dieper in de wereld van patisserie.

Programma

  • Chocolade 2.0: verschillende ornamentjes en figuren van roomchocolade
  • Koekjes van verschillende soorten deeg: gevulde koeken, amandelkrullen, kletskoppen en spritsen
  • Soezenbeslag: Bossche bollen en een Saint-Honoré
  • Bladerdeeg: tompoucen en een Mathildetaart
  • Clafoutis 
  • Macarons
  • Petitfours

Met de kennis en technieken die je tijdens deze cursus opdoet, kun je thuis eindeloos verder experimenteren en variëren.

Vervolgcursus

Wil je nog een stap verder gaan in je ontwikkeling als banketbakker? Meld je dan aan voor de cursus Patisserie III.

Agenda
2 daagse Cursus Patisserie II incl. lunch

02-12-2018     09.00-18.00 uur
09-12-2018     09.00-18.00 uur

Kosten: € 415,00 p.p.

Aantal personen:

Om deze cursus te volgen dient u de voorgaande cursus(sen) te hebben gevolgd.