Patisserie I

Agenda

De cursus Patisserie I is voor iedereen die meer wil leren op het gebied van patisserie. In twee dagen maak je kennis met verschillende basisrecepten en -technieken. De docent demonstreert en ondersteunt waar nodig, maar in principe doe je alles van begin tot eind zelf. Daar leer je immers het meest van!

Programma

Een belangrijk onderdeel van de cursus is chocolade. Je leert hoe je de chocolade kunt verwerken voor verschillende doelen: van simpele chocolaatjes met de juiste 'knak' tot 'vouwchocolade'.

Ook maak je kennis met verschillende soorten beslag, deeg en vullingen. Daarmee maak je diverse taartjes en gebakjes:

  • Frambozenbombe
  • Noir désir
  • Zwartewoudtaartje
  • Fraisier
  • Tarte tatin
  • Schuimtaartje met frambozencrémeux
  • High tea: chocoladetruffels, Bretonse petitfours, amandelcakekjes, empileurs en miniquiches

Na deze cursus beschik je over fundamentele basiskennis en -technieken waarmee je thuis verder kunt experimenteren.

Vervolgcursus

Wil je je nog verder verdiepen in de wereld van de patisserie? Meld je dan aan voor de cursus Patisserie II.

Agenda
2 daagse Cursus Patisserie I incl. lunch

11-09-2018     09.00-18.00 uur
18-09-2018     09.00-18.00 uur

Kosten: € 389,00 p.p.

Cursus is vol

Wachtlijst
2 daagse Cursus Patisserie I incl. lunch

26-09-2018     09.00-18.00 uur
03-10-2018     09.00-18.00 uur

Kosten: € 389,00 p.p.

Aantal personen:

2 daagse Cursus Patisserie I incl. lunch

04-10-2018     09.00-18.00 uur
11-10-2018     09.00-18.00 uur

Kosten: € 389,00 p.p.

Cursus is vol

Wachtlijst